Cornel Pieptea, fost viceprimar al Bucureştiului, trimis în judecată de DNA pentru că ar fi luat şpagă peste 80.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DNA l-a trimis în judecată pe Cornel Pieptea, fost viceprimar al Bucureştiului din partea PNL şi consilier general în perioada 2012-2015. Procurorii DNA îl acuză că în 2012 ar fi primit 15.000 euro şi 150.000 lei ca să aprobarea construirii unui supermarket pe DN1, iar în 2014 ar fi primit 65.000 de euro ca să aprobe construirea unui liceu privat, scrie G4media.

Banii ar fi fost daţi în ambele cazuri prin intermediul unui alt consilier general PNL – Manuela Violeta Popescu.

Procurorii au pus sechestru asigurator asupra mai multor bunuri imobile şi sume de bani ce aparţin unui număr de trei inculpaţi.

Dosarul a fost trimis pentru judecare la Tribunalul Bucureşti. Faţă de inculpata Manuela Violeta Popescu, procurorii anticorupţie au dispus disjungerea cauzei.

Alături de Pieptea au mai fost trimişi în judecată un cetăţean român (administrator al supermarketului) pentru complicitate la trafic de influenţă, şi două persoane cu dublă cetăţenie română şi turcă (director general şi administrator al liceului privat) pentru cumpărare de influenţă şi complicitate la cumpărare de influenţă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite