Cei doi copii căutaţi în România şi în SUA au fost găsiţi la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi copii căutaţi de autorităţile din România şi de cele din Statele Unite au fost găsiţi la Bucureşti şi vor fi duşi la Drobeta Turnu Severin, unde tatăl va fi audiat de poliţişti. Micuţii vor fi duşi la Protecţia Copilului, până ce mama lor va veni în ţară pentru a-i luat, după ce a obţinut custodia lor în instanţă.

Femeia are o decizie definitivă şi irevocabilă dată de judecătorii Curţii de Apel Bucureşti, care au stabilit că minorii trebuie să îi fie încredinţaţi imediat.

Concret, tatăl lor a fost obligat de instanţă să îi încredinţeze fostei sale soţii, însă femeia a anunţat zilele trecute autorităţile, precizând că micuţii au dispărut de la domiciliu împreună cu tatăl lor.

Tânăra din Turnu Severin a plecat în urmă cu mai mulţi ani împreună cu soţul ei în Statele Unite, iar împreună au doi copii. Cei doi au divorţat anul trecut, instanţa luând decizia ca minorii să rămână în grija mamei.

Bărbatul ar fi trebuit să-i dea fostei soţii copiii în 20 de zile. Cei doi au domiciliu atât în Statele Unite cât şi în Drobeta Turnu Severin.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite