Agenţia de Integritate: nouă funcţionari publici au fost declaraţi incompatibili

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nouă funcţionari publici au fost declaraţi incompatibili de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI) după ce aceştia ar fi ocupat, simultan, mai multe funcţii sau calităţi.

Potrivit unui comunicat emis de ANI, Dumitru Nae, consilier în cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Giurgiu, se află în stare de incompatibilitate după ce, în perioada 1 iulie 2010 - 31 ianuarie 2011, ar fi ocupat şi funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local al Comunei Ulmi, judeţul Giurgiu,.

Dan Voicu, referent în cadrul Asociaţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Argeş - Câmpulung, se află în stare de incompatibilitate după ce, în perioada 12 noiembrie 2009 - 8 septembrie 2010, ar fi ocupat şi funcţia administrator al SC Edilul CGA SA.

Liliana Samoilă, referent în cadrul AJOFM Argeş - Câmpulung, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 1 septembrie 2011 - 15 noiembrie 2012, întrucât ar fi fost angajat cu contract individual de muncă, pe postul de contabil şef în cadrul Şcolii Gimnaziale Greci, judeţul Argeş. 

Cristina Minerva Badiu s-a aflat în stare de incompatibilitate, după ce în perioada exercitării mandatului de consilier local în Consiliul Local Târgovişte, o firmă deţinută de soţul ei, SC Integraal Consulting TGV SRL Târgovişte, ar fi încheiat, executat şi finalizat contracte comerciale de prestări servicii cu Primăria Municipiului Târgovişte, în valoare totală de 304.958 lei. 

De asemenea, în timpul mandatului de consilier local, ar mai fi fost emise şi plătite facturi în valoare totală de 507.145 lei (în baza unor contracte încheiate de Integraal Consulting TGV SRL cu Primăria Târgovişte, anterior mandatului de consilier local), ceea ce echivalează cu executarea şi finalizarea propriu-zisă, de către ambele părţi contractante, a contractelor respective. 

Valoarea totală a încasărilor obţinute de către Integraal Consulting TGV SRL din contractele primite de la Primăria Târgovişte a fost de 812.103 lei. 

Jozsef Adam a fost declarat incompatibili după ce, în perioada 9 noiembrie 2009 - 28 februarie 2012, ar fi încheiat două contracte de prestări servicii prin care s-a angajat să coordoneze activităţile de transport public de persoane pentru beneficiarul Primăria Comunei Ghindari, judeţul Mureş, în cadrul căreia deţine funcţia publică de referent, obţinând în această perioadă venituri de 4.410 lei. 

Sanda Opriş, inspector la Inspectoratul de Stat în Construcţii, a fost declarată incompatibilă după ce ar fi realizat, în calitate de comerciant persoană fizică în cadrul „Opriş Sanda Persoană Fizică Autorizată”, venituri din servicii de proiectare. 

Niculae Cheţe, consilier în cadrul DSVSA Sălaj, a fost declarat incompatibil deoarece, în perioada 27 aprilie - 11 iunie 2012, a participat la campania electorală desfăşurată cu ocazia alegerilor locale, depunându-şi candidatura pentru funcţia de primar al comunei Gîrbou, judeţul Sălaj, fără a-şi suspenda raportul de serviciu. 

Gheorghe Vasilache, referent în DSVSA Teleorman, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 10 mai - 11 iunie 2012, deoarece a participat la campania electorală, desfăşurată cu ocazia alegerilor locale, obţinând funcţia de viceprimar al comunei Nanov, fără a-şi suspenda raportul de serviciu. 

Petra Dragomir, director în cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) - Centrul Judeţean Ialomiţa, s-a aflat în stare de incompatibilitate, după ce ar fi întocmit, în calitate de expert tehnic extrajudiciar, un raport de expertiză tehnică extrajudiciară al cărui beneficiar a fost SC Alfatar Investment SRL, activitate aflată în legătură directă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar, potrivit fişei postului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite