Şofer depistat gonind cu o viteză de 216 kilometri pe oră, pe A3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer bucureştean în vârstă de 46 de ani a fost depistat, duminică, gonind cu 216 kilometri pe oră pe autostrada Bucureşti-Ploieşti (A3). Poliţiştii de la Rutieră i-au reţinut permisul pentru 90 de zile şi i-au aplicat o amendă de 850 de lei.

Duminică, în jurul orei 13.15, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada Bucureşti - Ploieşti au depistat un bărbat în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă, informează Poliţia Română.

Şoferul bucureştean a fost înregistrat de aparatul radar la kilometrul 21, pe sensul de mers Bucureşti-Ploieşti, goning cu o viteză de 216 kilometri pe oră.

Agenţii de poliţie i-au suspendat permisul pentru o perioadă de 90 de zile şi l-au sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 850 de lei.

În perioada sărbătorilor de Paşte, 19-21 aprilie, Poliţia Rutieră a mobilizat aproximativ 1.600 de agenţi pentru asigurarea fluenţei traficului, combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi a ambuteiajelor rutiere, precum şi pentru fluidizarea şi controlul circulaţiei, se arată într-un comunicat postat pe portalul politiaromana.ro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite