Întârziere de peste 12 ore a unei curse Wizz Air pe ruta Roma-Bucureşti care trebuia să aterizeze vineri seară. Reacţia companiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un avion Wizz Air Rma Bucureşti a întârziat 11 ore
Un avion Wizz Air Rma Bucureşti a întârziat 11 ore

Un avion al companiei aeriene Wizz Air, pe ruta Roma-Bucureşti, a avut o întârziere de peste 12 ore. Aeronava trebuia să ajungă pe Aeroportul "Henri Coandă" Bucureşti vineri la ora 23:55.

UPDATE Compania a transmis un comunicat în care a explicat motivele situaţiei neplăcute. 

"Din cauza închiderii aeroportului Roma Ciampino pentru reparaţii, Wizz Air, ca multe alte companii, operează zborurile de Ciampino de la Roma Fiumicino, ceea ce generează un trafic mai ridicat decât de obicei şi cozi de aşteptare pe aeroportul Roma Fiumicino. Zborul Wizz Air W6 3246 de pe 14 octombrie de la Roma Fiumicino la Bucureşti Otopeni a fost reprogramat pe 15 octombrie din cauza aşteptării prea îndelungate pentru decolare, care a dus la expirarea timpului de zbor pentru echipaj. Pasagerii cursei au primit banii înapoi sau, în măsura disponibilităţii, au fost reprogramaţi pentru zborul W6 3142 de pe 15 octombrie de la Roma Fiumicino la Bucureşti.

Această situaţie a afectat şi zborul Wizz Air W6 3191 de la Bucureşti la Zaragoza de pe 15 octombrie, care a decolat cu o întârziere de 3 ore, la 12:15 ora locală. Wizz Air îşi cere scuze tuturor pasagerilor afectaţi pentru orice incovenienţe produse de aglomeraţia aeroportului."


Totodată, un zbor Wizz Air care trebuia să decoleze către oraşul spaniol Zaragoza în această dimineaţă la ora 8:55 a fost reprogramat pentru ora 12:15.

”Zborul către Zaragoza va fi efectuat cu un avion Wizz Air care va veni de la Oslo şi va ateriza probabil pe Henri Coandă sâmbătă la 11:55. Ora oficială de decolare este 12:15”, au declarat, pentru News.ro, reprezentanţii aeroportului.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, reprezentanţii Wizz Air nu au putut fi contactaţi.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite