Revelioane în ultimul moment. Unde mai găsiţi locuri libere şi la ce preţuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cazul în care nu aţi avut timp să vă faceţi o rezervare sau vi s-au năruit planurile de Revelion pe ultima sută de metri, ar fi cazul să vă grăbiţi, majoritatea locurilor din restaurantele sau puburile din Capitală sunt ocupate.

Pentru cei care doresc să petreacă un Revelion cu mâncare şi băutura românească mai au la dispoziţie câteva zile să ocupe cele 10 locuri libere de la  Vila „Best Western. Situată pe strada Balta Doamnei numărul 44- 50, la „Best Western“ va cânta interpretul de muzică uşoară Cătălin Crişan.

În meniul de 350 de lei veţi găşi preparate precum: medalion de somon Bohemian cu garnitură de terină cu broccoli sau trăistuţe din piept de curcan cu sos Chantilly garnisite cu pere caramelizate. De asemenea veţi avea open bar în aceşti bani. 

Revelion de neuitat la Palatul Bragadiru

Situat pe Calea Rahovei numărul 198A , Crystal Pallace Ballrooms vă oferă în cei 92 de euro un meniu cu băuturi rafinate şi mâncăruri alese, în compania unor artişti precum: Directia 5, Andreea Banică şi Cornel Verban. Dar, trebuie să vă grăbiţi deoarece au mai rămas doar 100 de locuri libere.

De asemenea, vă puteţi petrece noaptea dintre ani la Palatul Bragadiru unde mai găşiţi aproximiativ 40 de locuri libere. Preţurile variază între 600 de lei şi 800 de lei în funcţie de aşezarea în sală. Grupurile mai mare de opt persoane beneficiază de o reducere de 5%.

Programul de divertisment cuprinde concerte live susţinute de către artiştii de la Vocea României: Lucia Dumitrescu, Robert Patai, Cristian Sanda, Ana Maria Alexie, Dan Nicolau (trompetă), muzică de calitate si hituri interpretate de trupa Colors in Stereo, atmosferă de dans pe muzica lui DJ Kabu, momente de stand-up comedy, ghiduşii ale bufonului Palatului, tombola constând în câştigarea unei excursii la Paris pentru două persoane

Situată în Şoseaua Pipera, sala de baluri „Jubille” a redus preţul de la 389 lei la 349 de lei pentru ultimii 50 de petrecăreţi care vor suna să facă rezervare. În seara de revelion va cânta Delia Matache, iar pe meniu veţi găsi preparate alese precum: Rulada de vita, frigarui de pui cu sos Teryaki si muschiulet de porc cu ierburi aromatice si parmezan servite cu garnitura de cartofi Boulanger.

Centrul Istoric aproape rezervat complet

În Centrul Istoric ceva mai greu cu locurile libere la berării, puburi sau restaurante. Pentru moment mai găşiţi în jur de 60 de locuri libere în clubul „Fire”. Pentru a participa la această petrecere de sfârşit de an veţi plăti suma de 170 de lei, în cazul în care nu vreţi să vă rezervaţi un loc şi 250 de lei pentru cei care vor să aibă o masă. Băutura şi mâncarea din partea casei.

Cafereaua Shakespeare Cafe & Bar ne invită şi în acest an să petrecem englezeşte. Dăm câte un leu pentru fiecare zi, adică 365 de lei şi petrecem până dimineaţă. Atenţie, au mai rămas doar 20 de locuri libere.

În Hanul cu tei la „The Embassy” toate locurile au fost ocupate, însă puteţi încerca să rezervaţi locuri la Berăria Hanul cu Tei, pentru moment mai sunt disponibile în jur de 20 de locuri, pentru a vă petrece seara la berărie trebuie să achitaţi suma de 350 de lei în care intra open bar, bufet românesc, şampanie. În timp ce muzica va fi asigurată de trupa The Mob şi un DJ.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite