Jon Bon Jovi a mărturisit că nu este un sfânt: „Nu spun că nu au existat 100 de fete în viața mea“ VIDEO

0
Publicat:

Legenda rock Jon Bon Jovi, în vârstă de 62 de ani, a mărturisit în cadrul unei emisiuni că a avut parte de multe aventuri și că nici pe departe nu a fost un sfânt, scrie Daily Mail.

Rockerul, căsătorit de 35 de ani cu iubita din liceu, Dorothea Hurley, a mărturisit: „Sunt un star rock and roll. Nu sunt un sfânt. Nu spun că nu au existat 100 de fete în viața mea. Eu sunt Jon Bon Jovi. A fost destul de bine“, a mărturisit el.

 Jon Bon Jovi Arhivă
Jon Bon Jovi Arhivă

În același interviu, starul rock a ținut să laude toleranța partenerei de viață față de programul său solicitant de turnee.  „Acestea sunt toate clișeele minunate ale starurilor rock“, a declarat el pentru The Independent. „Este vorba despre a nu minți niciodată că ai fost un sfânt, dar nici despre a nu fi atât de prost încât să strici viața de familie“.

Jon Bon Jovi a dezvăluit că, în ciuda muncii sale aglomerate, a fost întotdeauna devotat soției sale, cu care s-a căsătorit la Capela Graceland din Las Vegas în 1989, și copiilor lor. „Nu am o amantă pe lângă sau o altă familie în celălalt capăt al orașului. Niciodată nu veți citi o astfel de poveste despre mine. Nu am nicio considerație pentru tot acest stil de viață“, a spus el.

Cei doi au patru copii: Stephanie, 30 de ani, Jesse, 28 de ani, Jake, 21 de ani, și Romeo, 19 ani.

„Am crescut împreună și ne place foarte mult unul de celălalt. Vrem să ne petrecem timpul împreună“, a declarat el pentru presă referindu-se la soția sa, de care a fost „atras imediat“ în momentul în care a văzut-o.

La 10 iulie 2011, Bon Jovi a concertat în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. În 2017, trupa a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite