Primăria Capitalei caută manager pentru Teatrul Mic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Municipiului Bucureşti organizează un concurs de management pentru Teatrul Mic, iar data limită pentru depunerea planurilor de management şi a dosarelor de concurs de către candidaţi este 7 iulie.

Până pe 7 iulie pot fi depuse planurile de management şi dosarele de concurs de către candidaţi, 8 iulie fiind ziua în care se va face selecţia dosarelor, în timp ce pe 9 iulie se vor anunţa rezultatele selecţiei dosarelor, scrie Mediafax. 

În prima etapă, 10 -17 iulie, se vor analiza planurile de management ,iar pe 17 iulie candidaţii vor afla nota obţinută în prima etapă, urmând ca pe 18 iulie să fie susţinute planurile de management în cadrul interviului. Între 21 şi 22 iulie, până la ora 16.00, candidaţii vor putea depune contestaţii .Pe 23 iulie va fi anunţat rezultatul final al concursului de management, în cazul în care nu există contestaţii, iar pe 25 iulie, în cazul în care vor fi depuse contestaţii.

Cel  care va fi desemnat câştigătorul concursului de management şi cu care se va încheia contractul de management la Teatrul Mic nu poate să obţină o altă funcţie de conducere la o altă instituţie din ţara noastră.
Dosarele de concurs şi planurile de management pot fi depuse la sediul Primăriei Capitalei, până pe 7 iulie, la ora 14.00.

În prezent, Teatrul Mic este condus de actorul Florin Călinescu, care însă a obţinut o notă mică la evaluarea managementului pentru anul 2013 la instituţiile publice de culturã de interes local al municipiului Bucureşti, motiv pentru care Primăria Municipiului Bucureşti organizează un concurs de management pentru Teatrul Mic.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite