Femeia care s-a aruncat de pe Podul Colentina a murit. Medicii au încercat să o resusciteze timp de câteva ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost resuscitată de un echipaj SMURD FOTO Arhiva Adevărul
Femeia a fost resuscitată de un echipaj SMURD FOTO Arhiva Adevărul

Femeia de 40 de ani care s-a aruncat de pe Podul Colentina din Capitală, sâmbătă dimineaţă, a murit la Spitalul Floreasca din Capitală.

UPDATE 15.40 Femeia care s-a aruncat de pe Podul Colentina, sâmbătă dimineaţă, a murit după ce, timp de câteva ore, medicii i-au aplicat manevre de resuscitare, potrivit secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, citat de Mediafax.

UPDATE ora 11.55: La această oră medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca o resuscitează. Coordonatoul SMURD Bucureşti şi purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca a declarat, penru „Adevărul“, că starea femeii este critică: „Nu ne putem pronunţa asupra şanselor de supravieţuire“. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oficiali din Poliţie au declarat, pentru Mediafax, că agentul Emil Teleguţă de la Secţia 6, care era în zonă în timpul serviciului, a intrat în apa râului Colentina până la brâu, după ce a văzut că o persoană s-a aruncat de pe pod.

„Nu s-a putut stabili încă dacă s-a aruncat sau a căzut. Femeia se afla la câţiva metri de mal şi, din primele informaţii, se pare că a fost scoasă de un poliţist. A fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, fiind în stop cardio-respirator“, a declarat, pentru „Adevărul“, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile.


Un echipaj SMURD a intervenit la faţa locului şi a încercat să o resusciteze pe persoana în cauză - o femeie de 40 de ani -, care a fost transportată apoi, în stop cardio-respirator, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.


La Floreasca, femeii i se aplică în continuare manevre de resuscitare, ea trebuind mai întâi să fie încălzită, a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Bogdan Opriţa.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite