Cele mai bune locuri de ieşit cu câinele în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultima vreme, în parcurile din Bucureşti se găsesc locuri special amenajate pentru câinii cu stăpân. Concret, este vorba de ţarcuri în care câinii se pot juca şi pot alerga alături de celelalte patrupede scoase la plimbare. Trecem în revistă câteva dintre cele mai bune locuri de ieşit cu câinele în Bucureşti.

Cele mai bune locuri de ieşti cu câine în Bucureşti: parcuri

În mai toate parcurile au apărut în ultima vreme locuri special amenajate pentru câinii cu stăpân din Capitală. Spre exemplu, în Parcul IOR din sectorul 3 al Capitalei se află zone amenajate pentru câinii cu stăpân. Aici, animalele sunt lăsate să alerge pe iarba verde şi să se joace cu alţi câini în vreme ce stăpânii acestora îi supraveghează din afara parcului.

Şi în Parcul Herăstrău există zone care pot fi incluse pe lista cu cele mai bune locuri de ieşit cu câinele în Bucureşti. Şi aici sunt ţarcuri în care animalele pot fi lăsate libere în intervalul orar specificat pe plăcuţele de intrare în ţarc.

Există şi un parc special pentru animale, la intersecţia dintre Autostrada Soarelui şi Şoseaua de Centură. Parcul Raiul Animalelor dispune de un teren gazonat de 3.000 de metri pătraţi şi este împrejmuit cu un gard îndeajuns de înalt pentru ca patrupedele să nu poată sări peste el. Intrarea în parc este gratuită şi puteţi uita de zgardă. 

Cele mai bune locuri de ieşti cu câine în Bucureşti: supermarket

Patronul unui supermarket din Capitală s-a gândit să apeleze la o metodă inedită de a atrage clienţii bucureşteni. La intrarea în magazinul aflat lângă Parcul Cişmigiu a amenajat un loc în care animalele de companie ale clienţilor pot mânca gratuit în timp ce stăpânii îşi fac cumpărăturile.

image

Supermaketul se află pe Bulevardul Regina Elisabeta din Capitală, în apropierea Parcului Cişmigiu, iar pe pagina de Facebook a magazinului se precizează că bucureştenii care vin cu câinii la cumpărături îi pot lăsa să mănânce gratuit într-o zonă special amenajată.

Pe reţelele de socializare au apărut şi primii susţinători ai patronului bucureştean care a decis să amenajaze „o cantină a câinilor“ chiar la intrarea în magazin. „Bravo, respect!“, scrie unul dintre prietenii virtuali ai magazinului.

Cele mai bune locuri de ieşit cu câinele în Bucureşti: pub-uri şi cafenele 

Şi pentru cei care vor să iasă cu prietenii la masă, însoţiţi de animalele de companie, există variante. 

În Bucureşti puteţi merge cu câinele la: Antipa Cafe, Energia, Shift, Journey Pub, Coftale, EVarza, Planter's Cismigiu, Legere, Woodstock Bar, Cafe Verona, Lente, Lolly Pop Cafe (caini de talie mica), Alt Shift, Trattoria La Famiglia, Bar A1, Metal Jack din Centrul Istoric, Pizza Brothers, The Grind, The Great Trafalgar Pub.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite