VIDEO Revelion de lux la Nisporeni, organizat de Vlad Plahotniuc. Oamenii au fost serviţi gratuit cu gustări şi vin fiert

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Vlad Plahotniuc via Facebook
FOTO Vlad Plahotniuc via Facebook

Campania electorală e în toi la Nisporeni, acolo unde liderul PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, va candida în alegerile din 24 februarie pentru funcţia de deputat în Parlament. Politicianul a organizat un concert fastuos de Revelion cu vedete autohtone, iar cei veniţi la eveniment au fost serviţi gratuit cu gustări şi vin fiert.

Pe scena de la Nisporeni, în faţa miilor de oameni, au evoluat artişti precum Natalia Gordienko, Fraţii Advahov, Zdob şi Zdub, Sun Stroke Project etc. Nu au lipsit nici focurile de artificii.

Precum era de aşteptat, pe scenă şi-a făcut apariţia şi organizatorul concertului de Revelion, Vlad Plahotniuc, care i-a felicitat pe locuitorii din Nisporeni cu Anul Nou. 

„Împreună cu voi vom continua să facem multe lucruri frumoase şi în ţară, şi aici în Nisporeni. Eu voi fi tot timpul cu voi, voi fi alături şi vă voi ajuta să accelerăm pe acest drum util şi benefic pentru oameni şi pentru ţară”, a declarat liderul PDM.

Vlad Plahotniuc nu s-a limitat doar la un discurs pe scenă, acesta a ieşit şi în mulţime, fiind însoţit, ca de obicei, de persoana sa de încredere, Constantin Botnari. Plahotniuc a fost felicitat de câţiva cetăţeni care i-au dorit „la mulţi ani”, „sănătate” şi „succes”, după care a făcut câteva poze cu aceştia.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite