VIDEO Maia Sandu: Suntem într-un mare pericol. Există riscul ca Chişinăul să ajungă pe mâna a doi bandiţi, Plahotniuc şi Dodon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lidera PAS, Maia Sandu, a făcut un apel către cetăţeni ca aceştia să se mobilizeze şi să voteze în alegerile din 20 mai, din Chişinău, pe liderul PPDA, Andrei Năstase. Potrivit ei, chişinăuienii sunt într-un mare pericol, pentru că ar exista riscul ca Chişinăul să „ajungă în mâinele a doi bandiţi - Plahotniuc şi Dodon”.

Maia Sandu afirmă că Silvia Radu şi socialistul Ion Ceban sunt candidaţii lui Vlad Plahotniuc şi ai lui Igor Dodon, iar dacă unul dintre ei va ajunge în funcţia de primar al Capitalei, „dezastrul din Chişinău va fi de neoprit”.

„Ştiu că mulţi dintre dumneavoastră aveţi un candidat preferat, un om pe care aţi vrea să-l vedeţi în fruntea Chişinăului sau unii încă nu au decis pe cine să voteze. Înţelegem acest lucru, dar în situaţia creată există un mare risc ca votul dumneavoastră să se piardă, iar în turul doi să ajungă doi candidaţi pe care nu îi dorim şi care nu ne reprezintă”, a declarat Maia Sandu într-o postare video pe Facebook.

Preşedinta PAS a spus că, indiferent de opţiunile fiecăruia, nu trebuie admis ca alegerile din Capitală să fie câştigate de Ion Ceban sau Silvia Radu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite