Staff-ul lui Dodon respinge acuzaţiile lui Usatîi că preşedintele ţării a cheltuit 11 milioane de euro în alegeri: „Informaţiile lansate de pseudo-politician sunt false”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon

Staff-ul electoral al lui Igor Dodon a respins acuzaţiile lansate de Renato Usatîi, potrivit carora preşedintele în exerciţiu a cheltuit 11 milioane de euro în campania electorală, bani ce ar proveni din Federaţia Rusă.

„De această dată, pe post de fake-maker a fost un pseudo-politician, care a ieşit cu mai multe foi desenate, pe care le ascundea abil de camerele de luat vederi ca fiind "mare secret". Oricine poate desena astfel de tabele, în care să includă nume, orice sumă doreşte şi cu indicarea "scopului cheltuielilor". Pănă şi pseudo-politicianul fake-maker a recunoscut că nu are nicio dovadă a autenticităţii acestor informaţii”, se spune într-un comunicat de presă al staff-ului lui Dodon.

Potrivit comunicatului, „scopul aruncării acestei intoxicaţii în spaţiul public este de a reduce şansele candidatului independent Igor Dodon de a câştiga un nou mandat prezidenţial.”

„Juriştii noştri pregătesc o adresare în judecată pe acest caz de difuzare a informaţiilor false şi calomnioase. Totodată, constatăm numărul sporit de falsuri, care sunt lansate de oponenţi pe ultima sută de metri. Aceştea falsifică până şi documente oficiale, ceea ce reprezintă deja o infracţiune”, mai spus reprezentanţii lui Dodon.

Amintim că liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi, a adus acuzaţii grave preşedintelui ţării Igor Dodon. Primarul de Bălţi susţine că deţine mai multe informaţii şi documente recepţionate din Federaţia Rusă, care confirmă că Dodon ar fi avut cheltuieli de 11 milioane de euro în ultimele cinci luni ale anului curent, notează IPN.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite