Iulian Chifu, consilierul preşedintelui României: Republica Moldova a căzut la cel mai jos nivel al iresponsabilităţii politice a liderilor săi şi-şi compromite complet viitorul european

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierului presedintelui României susţine că “atacul la stabilitatea componenţei Curţii Constituţionale, a atribuţiilor sale, la inamovibilitatea judecătorilor Curţii este inacceptabil într-un stat de drept”.

“Tăvălugul de la Chişinău nu se mai opreşte. Nici măcar faţă de Curtea Constituţională nu mai există respect. Drumul spre UE pare defiinitiv compromis pentru Republica Moldova prin atacuri fundamentale la adresa statului de drept”, a scis Iulian Chifu pe o reţea de socializare.

“Republica Moldova a căzut la nivelul cel mai de jos al iresponsabilitatii politice a liderilor săi şi-şi compromite complet viitorul european. Că PCRM a intrat în horă înţeleg, că alţi parlamentari, partide şi lideri responsabili şi pretins democraţi o fac... electoratul vede şi va sancţiona pe masura faptelor”, a mai scris consilierul preşedintelui României.

Ieri, deputaţii liberal-democraţi şi deputaţii comunişti au votat un proiect de lege prin care au introdus prevederea că judecătorii constituţionali pot fi revocaţi din funcţie înainte de expirarea mandatului prin votul a 3/5 din deputaţii aleşi în Parlament.

Comisia de la Veneţia: Parlamentul a încălcat Constituţia

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite