PSRM începe pregătirile pentru alegerile parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Socialiştilor începe pregătirile pentru alegerile parlamentare. La şedinţa Consiliului Republican al formaţiunii, care s-a desfăşurat sâmbătă, 16 iunie, a fost adoptată hotărîrea cu privire la organizarea procedurii de votare prealabilă (primaries) în rândul organizaţiilor teritoriale ale PSRM, pentru a înainta candidaţii partidului pe circumscripţii electorale la alegerile parlamentare, transmite IPN.

La şedinţa Consiliului Republican a participat şi preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, liderul informal al PSRM. Şeful statului a spus că formaţiunea trebuie să se concentreze pe calitatea candidaţilor. „Alegerile parlamentare din acest an vor fi cele mai importante din istoria ţării noastre, deoarece se va decide existenţa în continuare a Republicii Moldova ca stat unitar şi independent”, a spus Igor Dodon.

Consiliul Republican a decis ca să fie convocat în perioada următoare Congresul Extraordinar al XVI-lea al PSRM, care va aproba programul politic pentru următoarele alegeri. Data şi locul desfăşurării Congresului vor fi stabilite de către Comitetul Executiv Politic al PSRM.

Preşedintele s-a arătat convins de faptul că Partidul Socialiştilor va depune efortul maxim pentru obţinerea victoriei la alegerile parlamentare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite