Mihai Ghimpu foloseşte o maşină cu numere de înmatriculare false

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PL, Mihai Ghimpu FOTO Tudor Iovu
Liderul PL, Mihai Ghimpu FOTO Tudor Iovu

Liderul liberalilor, Mihai Ghimpu, foloseşte o maşină care aparţine Parlamentului cu numerele de înmatriculare false, potrivit jurnaltv.md.

Cazul a ieşit la iveală după un control al ofiţerilor de la Poliţia Rutieră. Agenţii au stopat o maşină de marca BMW, pe strada Sfatul Ţării, pentru că avea geamurile fumurii. Când au verificat numerele de înmatriculare au depistat că acestea sunt false.

Abia după aceasta şoferul a scos din portbagaj o altă plăcuţă pe care era inscripţionat - RM P 002, scrie jurnaltv.md.

Poliţiştii au declarat că bărbatul de la volan a spus că este şoferul lui Mihai Ghimpu şi că maşina aparţine secretariatului Parlamentului. Şoferul a prezentat şi actele, iar despre situaţia cu numerele de înmatriculare false a spus că e „la indicaţia domnului Ghimpu”.

Liderul PL, Mihai Ghimpu, nu a răspuns la telefon pentru a oferi detalii. Cert este însă că demnitarul a fost văzut în acest BMW, mai scrie sursa citată. Potrivit jurnaltv, Ghimpu a urcat în acelaşi automobil acum o săptămână, după întâlnirea cu preşedintele ţării. Aceeaşi maşină, cu aceeaşi plăcuţă, a fost surprinsă şi acum două zile.

Şoferul maşinii, care este din Coloniţa, s-a ales cu două procese verbale, unul pentru geamurile fumurii, iar altul pentru numerele de înmatriculare false. Acum şoferul lui Mihai Ghimpu riscă dosar penal şi ar putea pierde permisul de conducere pentru următorii trei ani.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite