VIDEO Miting în susţinerea lui Igor Dodon în centrului Chişinăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Partidul Socialiştilor din R. Moldova a organizat vineri, 13 noiembrie, un miting în susţinerea candidatului independent la funcţia de preşedinte, Igor Dodon, la care au participat câteva sute de persoane, în pofida restricţiilor impuse de autorităţi în contextul luptei cu pandemia COVID-19.

Socialiştii susţin că asemenea manifestaţii se desfăşoară concomitent în mai multe raioane ale ţării, la care participă în total mii de simpatizanţi ai partidului.

La eveniment, care s-a petrecut în faţa Teatrului de Operă şi Balet din Chişinău, au fost surprinşi mai mulţi deputaţi socialişti, precum Bogdan Ţîrdea, Vlad Bătrîncea, Marina Radva şi Radu Mudreac. De asemenea, la manifestaţie s-au alăturat Igor Dodon şi primarul Ion Ceban.

Manifestanţii au adus mai multe critici şi acuzaţii la adresa Maiei Sandu. Lidera PAS a fost acuzată că ar promova unirea cu România, că ar fi fost în complicitate cu oligarhul Vlad Plahotniuc, că ar intenţiona să închidă şcoli şi să interzisă sărbătoarea „Ziua Victoriei”.

Igor Dodon a declarat că este convins că el este cel care va învinge în alegerile din 15 noiembrie. Potrivit lui, adversarii săi încearcă să-l împiedice să mai obţină un mandat prin „minciună şi fake news”. 

„Pe 15 noiembrie ieşim cu toţii la vot şi votăm împotriva acestei bande care vrea să ne vândă ţara”, a spus Dodon în faţa manifestanţilor. Dodon le-a cerut oamenilor să iasă în stradă pe 16 noiembrie, a doua zi după alegeri, pentru a apăra victoria sa la prezidenţiale

Dodon a mai spus că în toată ţara circa 20.000 de persoane participă la acţiuni similare în susţinerea lui.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite