Vladimir Voronin a refuzat să participe la o dezbatere cu Iurie Leancă. „Sper că ideea nu este o indicaţie a domnului ce a convocat-o de la tribună“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul comuniştilor Vladimir Voronin FOTO: Adevărul
Liderul comuniştilor Vladimir Voronin FOTO: Adevărul

Alături de Iurie Leancă, liderul PCRM urma să participe la o dezbatere pe probleme de politică externă, programată pentru seara zilei de astăzi la postul public de televiziune Moldova 1.

Invitaţia a fost lansată de şeful Cabinetului de Miniştri în timpul discursului ţinut în şedinţa de miercuri a plenului Parlamentului, atunci când Legislativul examina o nouă moţiune de cenzură înaintată Guvernului de deputaţii comunişti.

Într-o scrisoare adresată conducerii postului public de televiziune, Vladimir Voronin explică motivele refuzului său.

UPDATE Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Leancă a fost respinsă. Premierul: „Opoziţia vrea să integreze Moldova în PCRM“

„Sper că idea «dezbaterilor» a apărut în colectivul de creaţie a televiziunii publice şi nu a fost o indicaţie directă din partea unui domn, care a invocat-o de la tribuna parlamentară în ziua în care mi-aţi remis invitaţia. Sper că este doar o simplă coincidenţă. sunt disponibil oricând să fac publică poziţia mea pe orice tematică actuală în faţa telespectatorilor postului de televiziune publică „Moldova 1” şi voi accepta cu plăcere pe viitor invitaţia dumneavoastră de a participa la orice program formatul căruia permite acest lucru”, a scris liderul PCRM, citat de unimedia.md.

Biroul de presă al Guvernului a confirmat participarea premierului la ediţia specială de la Moldova 1.
 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite