Dodon s-a întâlnit cu Ramzan Kadîrov. Preşedintele i-a promis liderului cecen că va efectua o vizită la Groznîi în acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon si Ramzan Kadirov

Igor Dodon a avut prima sa întrevedere cu liderul cecen, Ramzan Kadîrov. Întâlnirea s-a desfăşurat sâmbătă, 22 iunie, la Minsk, acolo unde preşedintele moldovean a participat la ceremonia de deschidere a ediţiei a II-a a Jocurilor Europene.

Într-o postare pe o reţea de socializare din Federaţia Rusă, Ramzan Kadîrov a scris că l-a invitat pe Igor Dodon în Cecenia, iar preşedintele moldovean a promis că până la sfârşitul acestui va efectua o vizită la Groznîi.

Ramzan Kadîrov a menţionat că a vorbit cu Igor Dodon despre stabilirea relaţiilor prieteneşti între Republica Cecenia şi Republica Moldova. Potrivit lui, în acest an ar urma să aibă loc un schimb de delegaţii de oameni de afaceri, dar şi să fie organizate evenimente culturale şi sportive comune.
 

Liderul cecen a avut cuvinte de laudă la adresa lui Igor Dodon, subliniind că acesta se numără printre acei preşedinţi cu care este plăcut să te întâlneşti şi să discuţi probleme importante.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite