Dodon i-a întâmpinat pe interpreţii ruşi cu panglica „Sfântul Gheorghe” prinsă la piept

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon a avut marţi, 8 mai, o întrevedere cu interpreţii ruşi veniţi la Chişinău pentru a participa la un concert dedicat Zilei Victoriei. Aceştia au venit în R. Moldova la invitaţia preşedintelui ţării. De altfel, şeful statului i-a numit pe artiştii ruşi „bunii mei prieteni” şi i-a întâmpinat la Reşedinţa de Stat cu panglica „Sfantul Gheorghe” prinsă la piept.

„Astăzi am avut o întrevedere cu bunii mei prieteni – Artistul Poporului din Rusia, Oleg Gazmanov, şi Artistul emerit al Rusiei, Denis Maidanov, care au venit la Chişinău la invitaţia mea pentru a participa la concertul festiv cu ocazia aniversării a 73-a a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Le-am mulţumit artiştilor pentru acordul de a susţine un recital la acest eveniment festiv”, a scris Igor Dodon într-o postare pe Facebook.

Preşedintele i-a invitat pe toţi locuitorii Chişinăului şi oaspeţii Capitalei să vină la ora 18:00, la concertul festiv dedicat Zilei Victoriei, iar miercuri, 9 mai, la ora 10:00, la Arcul de Triumf din Piaţa Marii Adunări Naţionale – la Marşul memoriei „Regimentul nemuritor”.

„Ţin să menţionez că astăzi am semnat un Decret privind conferirea distincţiilor de stat unui grup de veterani, participanţi la cel de-al doilea Război Mondial. Distincţiile le voi înmâna veteranilor în această seară, în cadrul concertului din Piaţa Marii Adunări Naţionale”, a mai adăugat Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite