Andrian Candu a avut o întrevedere cu Cecilia Malmstrom. Şeful Legislativului promite eliminarea abuzurilor asupra mediului de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pachet legislativ ce va conduce la eliminarea abuzurilor asupra mediului de afaceri urmează foarte curând să fie prezentat în Parlament, a anunţat preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, la întrevederea cu Cecilia Malmstrom, Comisar European pentru Comerţ.

Preşedintele Legislativului a comunicat despre măsurile întreprinse de autorităţi pentru facilitarea dezvoltării afacerilor şi îmbunătăţirea climatului investiţional în Moldova. 

În particular, Andrian Candu a vorbit despre reducerea numărului entităţilor cu funcţii de control, a numărului de acte permisive, diminuarea numărului de rapoarte prezentate de către agenţii economici, crearea Agenţiei de Servicii Publice, dar şi modificările la Codul Muncii. 

Totodată, el a menţionat că pentru o mai bună implementare a reformelor şi normelor promovate, în această sesiune, deputaţii se concentrează pe controlul parlamentar, organizând săptămânal audieri. 

La rândul său, Cecilia Malmstrom a salutat stabilitatea politică şi creşterea economică impresionantă înregistrată de Republica Moldova. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite