Doi tineri au ajuns la spital în urma unui scandal într-un restaurant din Turnu Severin

Doi tineri au ajuns la spital în urma unui scandal într-un restaurant din Turnu Severin

Agresorul a fost reţinut de oamenii legii FOTO Corina Macavei

Doi tineri au ajuns la spital în urma altercaţiei, unul înjunghiat în picior, iar celălalt cu arcada spartă. Disputa a izbucnit între mai mulţi indivizi într-un restaurant din Drobeta Turnu Severin şi a continuat în afara localului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scandalul a izbucnit după miezul nopţii într-un restaurant din Drobeta Turnu Severin, care la sfârşit de săptămână este întotdeauna plin de clienţi amatori de manele. Muzica şi alcoolul i-au incitat pe indivizi, care s-au luat la harţă. Disputa a continuat apoi pe scările cârciumii, unde agresorii au început să-şi lovească victimele.

“În data de 09.02.2013, ora 0142, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, pe bulevardul Revoluţiei, în apropierea unui local de alimentaţie publică a avut loc un conflict spontan izbucnit pe fondul consumului de alcool. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă formată din poliţişti ai Serviciului şi Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, în urma verificărilor întreprinse stabilindu-se că persoanele agresate sunt G.N., de 26 ani şi C.A., de 27 ani, ambii din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi”, a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi. 

Totodată, în urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că “victimele, în timp ce se aflau într-un restaurant din municipiu, au avut o discuţie contradictorie cu o altă persoană şi pe fondul consumului de alcool, aceasta din urmă aruncând cu o sticlă în direcţia mesei la care se aflau victimele şi lovindu-l pe C.A. la nivelul capului, după care a părăsit localul”.

G.N. a încercat să-l oprească pe suspect, însă acesta l-a lovit cu un cuţit în piciorul drept, provocându-i o plagă înjunghiată.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Mehedinţi, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Unul dintre ei s-a ales cu arcada spartă, iar cel de-al doilea tânăr a fost înjunghiat în picior şi şi-a pierdut cunoştiinţa.

"O persoană a suferit un traumatism cranian cu plagă, iar cealată plagă înjunghiată este la nivelul coapsei superiore. A pierdut o cantitate mare de sânge, a fost nevoie de intervenţia noastră promptă pentru refacerea volumului sanguin"

a declarat Eleodor Mihuţ, medic la Ambulanţa din Mehedinţi.

Suspectul a fost identificat de poliţişti, iar faţă de acesta s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a izbucnit conflictul şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate, urmând ca acestea să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea corespunzătoare.

Una din victimele scandalului la UPU Drobeta Turnu Severin 

Imagini din aceeasi galerie
  • Una din victimele scandalului la UPU Drobeta Turnu Severin 
  • Victima înjunghiată
  • Poliţia face cercetări 
  • Restaurantul unde a avut loc scandalul
  • Ambulanţa a fost solicitată la faţa locului
  • Agresorul cu greu a fost băgat în maşina poliţiei
Distribuie imaginea
citeste totul despre: