FOTO A plecat din nou de acasă

FOTO A plecat din nou de acasă

Autorităţile au intrat din nou în alertă

După ce, la începutul lunii, Sorin Peica a reuşit să pună toate echipajele de salvare în alertă, aseară aceasta a dispărut din nou de acasă

Ştiri pe aceeaşi temă

Sorin Peica, băiatul cu autism de la Dognecea a reuşit să pună din nou pe jar autorităţile, după ce acestea s-au mai alertat şi la începutul lunii martie, când l-au mai căutat o dată, atunci fiind găsit la Doclin.

Sâmbătă seara asistentul maternal a anunţat din nou că băiatul lipseşte, de data asta plecând de acasă şi nu de la şcoală, aşa cum se întâmplase prima dată. „În seara zilei de 29 martie, în jurul orelor 20.00, minorul Peica Sorin, în vârstă de 14 ani, minor aflat în plasament la un asistent maternal pe raza localităţii Dognecea a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors. Minorul este cunoscut cu tulbrări de comportament şi autism“ a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie, care au şi început căutările.

Din fericire, deja obişnuiţi cu sistemul de alertare şi cu căutările, salvatorii s-au axat în primul rând pe căutarea printre casele localnicilor, acolo unde a şi fost găsit minorul, în jurul orei 3 dimineaţa. Minorul Sorin Peica se află în plasament la un asistent maternal. Copilul a fost predat familiei, iar reprezentanţii Direcţiei pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin vor face o nouă anchetă pentru a se stabili circumstaneţele în care a dispărut minorul şi dacă va mai rămâne în familia la care se află în plasament. „Minorul a fost găsit la un localnic din Dognecea azi noapte la ora 3,30“ ne-a transmis ag.princ. Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

 

 

 Citeşte şi:

FOTO VIDEO Micuţul Beniamin Bobic a ajuns din nou acasă, la Ocna de Fier


 

citeste totul despre: