Dupa ce si-a inceput efectiv activitatea in cursul anului trecut, cand a inchiriat 400 de mp in sediul de birouri United Business Center din cadrul ansamblului Palas Iasi, compania a mai inchiriat recent inca 1.100 mp de birouri vizand cu precadere extinderea echipei la peste 100 de angajati pana la finalul acestui an.

„A durat o perioada pentru a intelege piata si pentru a ne lansa. Ne-au trebui doi ani de zile pentru incepe operatiunile de pe plan local. Ne-am propus ca 75% din activitatea intregii companii sa o mutam in birourile din Iasi”, a declarat Eelco Vissinga, director general Centric Romania.

De ce Iasi si nu Bucuresti sau Cluj?

Intrebati de Wall-Street.ro de ce au optat pentru Iasi in detrimentul unor alte orase dezvoltate precum Bucurestiul sau Cluj-Napoca, ambele cunoscute pentru numarul mare de companii specializate in servicii de IT, reprezentantii Centric IT Solutions si-au motivat alegerea orasului in special datorita unei concurente scazute in regiune, dar si al unui aport de tineri talentati, proveniti de la cele doua principale universitati din oras.

Citeşte continuarea pe wall-street.ro