FOTO Microbuz cu elevi implicat într-un accident pe şoseaua Hunedoara – Deva. 13 pasageri au avut nevoie de îngrijiri

FOTO Microbuz cu elevi implicat într-un accident pe şoseaua Hunedoara – Deva. 13 pasageri au avut nevoie de îngrijiri

FOTO: Ladislau Demeter.

Un microbuz care transporta elevi a fost implicat într-un accident rutier pe şoseaua Hunedoara – Deva. Şoferul a pierdut controlul direcţiei, pe carosabilul umed şi s-a răsturnat într-un şanţ. 13 pasageri au ajuns în spital. Şoferul avea alcoolemie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un accident rutier în care a fost implicat un microbuz care transporta elevi, având 17 pasageri, s-a petrecut pe Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Deva, în localitatea Cristur.

Pe carosabilul umed, şoferul microbuzului a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit de pe şosea, răsturnându-se într-un şanţ. La faţa locului au ajuns echipajele medicale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Din primele informaţii, oferite de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, 13 pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, nefiind răniţi grav.

„11 copii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Deva, cu răni minore”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Şoferul, băut la volan

„A fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie şi a au fost notificaţi managerii spitalelor din Deva si Hunedoara care au iniţiat Planul alb la nivelul unităţilor spitaliceşti. Datele existente în acest moment arată că în microbuz se aflau 17 elevi şi şoferul acestuia. Menţionăm că este vorba despre o operaţiune în desfăşurare, până la încheierea intervenţiei existând posibilitatea să apară informaţii noi. Au fost preluaţi 11 copii, cu vârste cuprinse între 11 şi 19 ani, care au fost transportaţi la unităţile de primiri urgenţe ale spitalelor din Deva şi Hunedoara. Majoritatea prezentau traumatisme ale membrelor sau escoriaţii dar erau conştienţi şi cooperanţi. Niciun copil nu a fost extras din microbuz de echipajul de descarcerare”, a informat ISU Hunedoara.

Şoferul, în vârstă de 61 de ani, a declarat că a aţipit la volan. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,34 la mie. Va fi cercetat penal, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Foto: Ladislau Demeter.


Foto: ISU Hunedoara.


Foto: ISU Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Poliţistul care s-a pozat ca un star porno a fost dat de gol de iubita răzbunătoare. Şefii l-au amendat pentru indecenţă

Un poliţist s-a lăsat fotografiat dezbrăcat şi în poziţii indecente, în timp ce se afla la iarbă verde, iar imaginile realizate de fosta sa iubită au fost publicate pe un site de socializare. Contul fals a fost şters, însă poliţistul nu a scăpat de sancţiuni.

FOTO Accident rutier pe centura Devei provocat de o şoferiţă imprudentă

O femeie care nu s-a asigurat la întoarcerea cu autoturismul a provocat un accident pe Calea Zarandului, din municipiul Deva.

Accident grav provocat de o şoferiţă de 60 de ani. Trei oameni au fost răniţi

Doi tineri şi o şoferiţă de 60 de ani au fost răniţi, în urma unui accident rutier provocat de femeia car nu s-a asigurat la ieşirea cu maşina dintr-o benzinărie.

 

FOTO: ISU Hunedoara.

Imagini din aceeasi galerie
 • FOTO: ISU Hunedoara.
 • FOTO: ISU Hunedoara.  1
 • FOTO: ISU Hunedoara.  2
 • FOTO: ISU Hunedoara.  3
 • FOTO: ISU Hunedoara.  4
 • FOTO: ISU Hunedoara.  5
 • FOTO: ISU Hunedoara.  6
 • FOTO: ISU Hunedoara.  7
 • FOTO: ISU Hunedoara.  8
 • FOTO: ISU Hunedoara.  9
 • FOTO: ISU Hunedoara.  10
 • FOTO: ISU Hunedoara.  11
 • FOTO: ISU Hunedoara.  12
Distribuie imaginea
citeste totul despre: