Accident teribil la Hălchiu. Şoferiţa imprudentă, acuzată de omor din culpă VEZI FOTO

Accident teribil la Hălchiu. Şoferiţa imprudentă, acuzată de omor din culpă VEZI FOTO

Lavinia Florea, într-o poză de pe contul propriu de Facebook

Un grav accident a avut loc, în centrul comunei Hălchiu, sâmbătă noaptea, în jurul orei 22.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

27 martie, ora 13.30 - Şoferiţa autoturismului, Cristina Negrea, cea care a fost transportată de urgenţă, azi-noapte, la Spitalul Judeţean din Braşov, a ieşit din comă în cursul dimineţii.

Pacienta a fost detubată, este conştientă, dar se află la secţia de Terapie Intensivă. A suferit o fractură severă la gambă şi are o contuzie pulmonară. Însă, în cazul în care nu apar complicaţii ulterioare, tânăra va supravieţui aproape sigur“, a declarat dr. Marius Neculoiu, managerul Spitalului Judeţean.

27 martie, ora 10.00 - Conform stirileprotv.ro, se pare că şoferiţa autoturismului se luase la întrecere cu nişte prieteni, care se aflau în altă maşină, intrând în intersecţie fără să se asigure. Cele două fete abia plecaseră de la o petrecere atunci când s-a întâmplat tragedia.

Lavinia Florea  Foto: Daniela Bordea

27 martie, ora 9.50 - Tânăra de 18 ani aflată la volan avea permis de conducere de doar câteva luni. Internată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Braşov, şoferiţa a suferit o lovitură puternică la cap, are câteva oase rupte, însă medicii au reuşit să o stabilizeze. 

ora 00.15 - Un martor prezent la fața locului ne-a relatat că mașina mică ieșea de pe o stradă perpendiculară cu cea pe care se deplasa TIR-ul. Se pare că frânele autoturismului ar fi cedat și astfel TIR-ul a lovit în plin mașina mică, în partea dreaptă, astfel explicându-se și decesul instantaneu al tinerei care se afla pe locul din dreapta-față.


ora 23.15 - Persoana care a încetat din viață se afla pe locul din dreapta și era o fată de 18 ani, Lavinia Florea pe numele ei, iar cea care se zbate între viață și moarte se afla la volan și este tot o tânără de 18 ani. Din primele cercetări, se pare că autoturismul condus de una dintre fete a intrat pe banda TIR-ului, iar impactul a fost extrem de violent.

ora 22.40 - La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de la Descarcerare și două echipaje SMURD.


ora 22.35 - Accidentul s-a produs în centrul comunei Hălchiu. Din cauza coliziunii puternice, cele două autoturisme au fost proiectate în afara carosabilului. Conducătorul TIR-ului a scăpat cu leziuni minore.


ora 22.30 - În accident au fost implicate două autovehicule: un autoturism și un TIR. În urma impactului, o persoană care se afla în autoturism a decedat pe loc. Cea de-a doua persoană aflată în mașina mică este în comă profundă și a fost transportată la spital.

Foto: Stelian Grăjdan - fotoreporter Adevărul de Seară Brașov

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

citeste totul despre: