Scene de groază la o nuntă din Brăila. Un BMW a lovit în plin un grup de nuntaşi, iar şoferul a fugit de la locul accidentului

Scene de groază la o
nuntă din Brăila. Un BMW a lovit în plin un grup de nuntaşi, iar şoferul a
fugit de la locul accidentului

Nuntaşii au rămas consternaţi după cele întâmplate Foto: obiectivbr.ro

Poliţiştii l-au identificat şi reţinut după o zi de căutări pe şoferul vinovat de producerea unui accident de circulaţie în seara zilei de 16 iulie. Bărbatul a pierdut controlul maşinii şi a lovit un grup de nuntaşi care se aflau pe trotuarul din faţa bisericii ”Buna Vestire” din Brăila. Două persoane au ajuns la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr le-a oferit unor nuntaşi din Brăila o seară de neuitat, dar nu aşa cum şi-au imaginat aceştia. Bărbatul a pierdut controlul asupra maşinii pe care  conducea, un autoturism, marca BMW, şi a intrat direct în grupul de nuntaşi care se afla în faţa bisericii ”Buna Vestire”.

Accidentul s-a produs în seara zilei de 16 iulie, iar şoferul vinovat s-a dat jos din maşină şi a rupt-o la fugă, făcându-se nevăzut printre blocurile din zonă. Doi nuntaşi au fost răniţi, aceştia acuzând dureri puternice în zona picioarelor, motiv pentru care au fost transportaţi la spital.

După o zi de căutări, poliţiştii l-au identificat pe şoferul vinovat de cele întâmplate. Este vorba de un bărbat de 35 de ani care deţine permis de conducere. Acesta trebuie să explice acum în ce circumstanţe a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi de ce a fugit de la locul accidentului.

 

citeste totul despre: