4 zodii care nu-ţi vor spune niciodată ce simt cu adevărat

4 zodii care nu-ţi vor spune niciodată ce simt cu
adevărat

4 zodii care nu-ţi vor spune niciodată ce simt cu adevărat FOTO 123 RF

Multe persoane au tendinţa de a fugi de propriile emoţii. Dacă priveşti din punct de vedere astrologic, este uşor de sesizat care dintre semnele zodiacale tind să aibă probleme serioase atunci când vine vorba de exprimarea propriilor sentimente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fecioară (23-22 august septembrie)

Nativii zodiei Fecioară sunt foarte timizi, fiind întotdeauna critici, atât cu propria persoană cât şi cu cei din jur, exprimarea emoţiilor fiind un lucru extrem de dificil pentru ei. Fecioara este foarte practică şi analitică, astfel că gestionarea emoţiilor îi poate da senzaţia că pierde controlul asupra propriilor sentimente. Îşi dedică toată ziua lucrului, uitând de propriile sentimente, scrie yourtango.com.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa urăşte să se confrunte cu propriile sentimente. Evită să se ocupe de orice fel de responsabilitate emoţională. Admiterea că are o problemă poate afecta grav ego-ul ei. O să-ţi spună probabil că e bine de cel puţin 100 de ori înainte de a recunoaşte că este supărată. Balanţa este extrem de liniştită şi corectă, având tendinţa de a nu schimba lucrurile care o deranjează, pentru a încerca să nu supere pe nimeni.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul tinde să păstreze supărarea atunci când are o neînţelegere cu cineva. Se luptă singur în  situaţii de gelozie, secrete sau neînţelegeri, alegând să nu-şi exprime deloc emoţiile şi sentimentele. Îi este greu să aibă încredere în oameni, chiar dacă este vorba de persoane apropiate. Nu poate împărtăşi ceea ce simte, pentru că nu vrea să fie judecat. E o preocupare destul de tipică, având în vedere că aceşti nativi au încearcă să-şi păstreze stima de sine.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dacă există un semn zodiacal care fuge de exprimarea emoţională, acesta este Vărsătorul. Este când bucuros când trist, cei din jur nereuşind să-şi dea seama ce se întâmplă cu elş decât când este prea târziu. Simte mai profund decât orice alt nativ, dar urăşte să-şi exprime sentimentele. Cea mai rea parte este că, în momentul în care îl întrebi dacă este în regulă, Vărsătorul se va arăta deranjat de presupunerea ta. Mult noroc dacă ţi-ai propus să convingi un Vărsător să-ţi spună ce simte şi cu ce problemem sentimentale se confruntă.

citeste totul despre: