„Portretul” femeii pricepute la pat: 7 semne că un bărbat este dat pe spate de experienţa în amor a iubitei sale

„Portretul” femeii pricepute la pat: 7 semne că un bărbat este dat pe spate de experienţa în amor a iubitei sale

Dacă o femeie primeşte o mulţime de complimente pe tot parcursul zilei, după partida de sex, calităţile sale sexuale au fost cu siguranţă apreciate de bărbatul norocos din patul ei. FOTO naijaolofofo.com

Orice femeie îşi pune la un moment dat întrebări în legătură cu calităţile sale de amantă. În loc să se lase frământate de întrebarea „oare sunt bună la pat?”, reprezentantele sexului frumos ar trebui să fie atente la semnele pe care le dau partenerii în timpul sexului.

Compatibilitatea sexuală este, desigur, foarte importantă când vine vorba despre o partidă de sex reuşită. Cu toate acestea, deşi calitatea sexului nu depinde în totalitate de ele, femeile îşi pun de multe ori sub semnul întrebării priceperea în dormitor. Atenţia la câteva indicii simple pe care le dau bărbaţii le-ar putea scuti, însă, de aceste frământări, potrivit autoarei şi terapeutei americane Amber Maddison. 
 

1. Îşi încordează mâinile şi picioarele

Un semn fizic că un bărbat este complet extaziat este încordarea mâinilor şi a picioarelor. Când vezi că bărbatul din patul tău face acest lucru, înseamnă că încearcă din răsputeri să îşi controleze reacţiile, dar şi starea de excitaţie, pentru ca partida voastră de sex să nu se sfârşească prematur.
 

2. Vrea să o luaţi de la capăt imediat

Când un bărbat este impresionat cu adevărat de femeia din patul lui, nu se va sătura uşor de noua „descoperire”. „Doar rememorarea clipelor fierbinţi îl va înnebuni astfel încât nu te va lăsa să părăseşti patul prea curând”, spune Madison.
 

3. Îţi dă foarte multă atenţie, după partida de sex

Un alt semn că partenerul tău nu îşi poate scoate sesiunile voastre de amor din cap este atitudinea pe care o afişează după partida de sex. „Un număr mare de bărbaţi a declarat că, după ce au avut parte de sexul vieţii lor, îi trimit femeii care i-a impresionat multe mesaje în care îi arată că o plac. Astfel, apare acel sentiment excitant al anticipării unei viitoare partide”, clarifică autoarea.
 

4. Este foarte afectuos pe parcursul zilei

Atunci când este foarte interesat de o femeie, un bărbat va fi mult mai afectuos, excepţie făcând, desigur, cazurile în care acesta nu îşi afişează de obicei emoţiile sau este timid. Totuşi, când sexul este grozav, reprezentanţii sexului puternic devin mult mai dornici să îşi atingă partenera. „Mai direct, sunt atât de excitaţi încât nu îşi pot lua mâinile de pe ea”, spune Madison.
 

5. Îţi face complimente

Dacă un bărbat îi spune unei femei că este extraordinară, atunci când fac dragoste, nu procedează astfel din politeţe, ci pentru că îşi doresc ca aceasta să continue să facă lucrul care i-a adus binemeritatul compliment. 
 

6. A fost la fel de bine şi pentru tine

„Este nevoie de doi pentru un tango”, potrivit unei zicale. Dacă pentru tine partida de sex nu a fost extraordinară, probabil şi pentru el a fost la fel. În schimb, dacă ţie ţi s-a părut că aţi fost extrem de pasionali, există şanse mari ca şi pentru el să fi fost la fel de bine.
 

7. Încearcă mişcări noi

Cei mai mulţi dintre bărbaţi au competiţia în sânge. Când simt că performanţa lor este „umbrită” de cea a partenerei, bărbaţii vor simţi nevoia să depună mai mult efort pentru a impresiona, la rândul lor, prin calităţile de amanţi.
 
citeste totul despre: