Tort cu dovleac şi brânză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sucul de catina din aceasta reteta este cel care-l va transforma in unul special.
Sucul de catina din aceasta reteta este cel care-l va transforma in unul special.

Savoarea toamnei, dovleacul, te îmbie din diverse preparate gustoase. Iată numai unul dintre ele, tarta cu dovleac şi brânză.

Ingrediente

Pentru blat

300 g biscuiţi digestivi
2 linguri zahăr
100 g unt

Pentru umplutură
500 g brânză de vaci
1 plic gelatină
150 g zahăr
1 praf de sare
2 linguri cacao
150 g smântână
1 linguriţă esenţă de vanilie
3-4 linguri suc de cătină

Pentru glazură
1 plic gelatină
300 ml suc de cătină
100 g dovleac

Află cum se prepară tortul cu dovleac şi brânză pe clickpoftabuna.ro.

Vezi cum prepari cel mai bun desert cu pere, fără zahăr.

Ştii cum se face mâncarea de năut cu roşii.

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite