Cum prepari cel mai gustos tort cu struguri şi frişcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gustul dulce al strugurilor albi merge de minune inclus într-un blat de cacao îmbibat cu sirop pentru a crea astfel cel mai gustos tort de struguri cu frişcă.

Pentru blat: 250 g unt, 8 ouă, 120 g zahăr, 120 g făină, 40 g cacao, 1 praf de copt, 1 vârf cuţit sare 

Pentru sirop: 300 ml apă, 150 g zahăr, 70 ml zeamă de portocală, 1 linguriţă coajă de portocală Pentru cremă: 200 g struguri, 5 linguri zahăr, 600 ml lapte, 400 ml frişcă lichidă îndulcită, 3 linguri amidon alimentar, 5 foi de gelatină esenţă de vanilie 

Pentru ornat: 50 g fulgi de cocos coloraţi, boabe de struguri, 200 g ciocolată menaj 

Află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite