Cele mai gustoase minitarte cu căpşuni şi sos caramel
0![Un răsfăţ cu fructe de sezon!](https://cdn.adh.reperio.news/image-1/1cb54456-e42d-4334-91f2-a253827fd655/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D700%26h%3D750%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Un răsfăţ cu fructe de sezon!
O săptămână, poate două ne mai putem bucura de căpşuni, îmi spune o precupeaţă din piaţă. Mi-am amintit atunci de această reţetă de minitarte cu căpşuni şi sos caramel pe care nu am mai preparat-o demult.
Minitartă cu căpşuni şi sos caramel – Ingrediente (6 porţii)
500 g căpşuni
Pentru aluat
180 g unt
90 g zahăr
1 ou
220 g făină
sare
Pentru sosul caramel
1 cană zahăr brun
4 linguri unt
1/2 cană smântână dulce
1 linguriţă esenţă vanilie
sare
Pentru frişcă
200 ml smântână lichidă
1 lingură zahăr tos
zahăr pudră
esenţă de vanilie
Pentru glazură
50 g zahăr
400 ml apă
1 plic gelatină
află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro
Încearcă şi reţeta noastră de prăjitură cu aluat sfărâmicios şi căpşuni