HBO a făcut publice 15 imagini din noul sezon Game of Thrones: în ce ipostaze sunt suprinşi protagoniştii FOTO VIDEO

HBO a făcut publice 15 imagini din noul sezon Game of Thrones: în ce ipostaze sunt suprinşi protagoniştii FOTO VIDEO

Daenerys, într-o scenă din viitorul sezon Game of Thrones FOTO HBO

HBO a lansat o serie de fotografii ce înfăţişează protagoniştii noului sezon al serialului „Game of Thrones“, care va avea premiera pe data de 16 iulie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele 15 imagini prezintă cele mai importante personaje, de la Cersei (Lena Headey) aşezată pe Tronul de Fier şi avându-l alături pe fratele ei, Jaime (Nikolaj Coster-Waldau), până la Daenerys (Emilia Clarke) împreună cu aliaţii ei – Tyrion (Peter Dinklage), Missandei (Nathalie Emmanuel), Varys (Conleth Hill) şi Grey Worm (Jacob Anderson), dar şi micuţa Lyanna Mormont (Bella Ramsey).
 
Sezonul 6 din „Game of Thrones“ s-a încheiat cu Cersei cucerind în sfârşit Tronul de Fier – după ce i-a aruncat în aer pe High Sparrow, pe Regina Margaery şi o mare parte din Debarcaderul Regelui, Jon Snow fiind încoronat Lord de Winterfell după Bătălia Bastarzilor împotriva lui Ramsay Bolton, iar Daenerys navighează la Westeros pentru a-şi revendica tronul.   
 
 
 
   

 

 
 
 
 
Sezonul 7 din „Game of Thrones“, penultimul al seriei, va debuta pe 16 iulie  şi va avea doar şapte episoade . Data premierei a fost anunţată într-un mod de-a dreptul original: HBO a făcut dezvăluirea prin intermediul Facebook Live, data premierei era scrisă pe o plăcuţă aflată într-un bloc de gheaţă, iar pentru a-l topi cu ajutorul flăcărilor, fanii show-ului au fost îndemnaţi să scrie în secţiunea de comentarii cuvintele „fire (foc)“ sau „Dracarys“.
          
Aşteptarea a fost chinuitoare pentru sutele de mii de fani ai serialului, mai ales că HBO a întâmpinat probleme tehnice şi abia după mai multe minute blocul de gheaţă a început să se topească. Chiar şi aşa, filmarea a adunat peste trei milioane de vizualizări, lucru ironizat în mediul virtual.
 

Totodată, HBO a lansat şi primul teaser oficial care conţine mai multe replici din sezoanele trecute şi se încheie cu Jon Snow zicând: „Un singur război contează, Marele Război, şi acesta a sosit“.

 

Potrivit producătorilor „Game of Thrones“, principalul motiv pentru care data de debut a fost modificată este faptul că noul sezon are nevoie de o climă mai rece, care să reflecte unul dintre motto-urile serialului, „Winter is here/ Iarna e aici“.

Totuşi, chiar dacă noul sezon va avea doar şapte episoade, spre deosebire de sezoanele precedente, care au avut câte zece, fiecare va fi mai extins, iar imaginile vor fi de-a dreptul spectaculoase, dispunând de un buget mai mare ca niciodată, scrie The Independent.

Înainte de marele anunţ, HBO i-a intrigat pe fanii „Game of Thrones“ cu un teaser video care avertiza că: „Fear is for the Winter/ Frica se simte iarna“, dar şi prin publicarea primului poster al sezonului 7, care prezintă numai gheaţă şi foc, ceea ce a iscat o avalanşă de teorii. Dacă posterul oferă într-adevăr un indiciu, se pare că forţele focului vor face un pas înapoi, având în vedere că imaginea este dominată de gheaţă. Fotografia pare să arate o zonă montană, sugerând că acţiunea se va muta decisiv în Nord şi probabil chiar dincolo de Zid.

 

citeste totul despre: