Stiri despre stomac

  108 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alimente dăunătoare pentru stomac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente dăunătoare pentru stomac

  Dacă ai frecvent probleme cu sistemul digestiv, află că acest lucru se poate întâmpla din cauza alimentelor pe care le consumi, care pe lângă kilogramele în plus, pot determina şi apariţia inflamaţiilor. Iată care sunt acestea!

 • Ce minuni poate face cătina pentru sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce minuni poate face cătina pentru sănătate

  Are bobiţele portocalii – deja e semn de betacaroten. E acrişoară... ei, hai, acră de-a binelea – semn că e plină de vitamina C. Oricine a mâncat cătină nu se poate să nu se fi strâmbat aşa, ca atunci când bea sucul unei lămâi. Daaaar... pe cât e de acră, pe atât e de bună!

 • Apa cu turmeric, bună pentru stomac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apa cu turmeric, bună pentru stomac

  Toţi am auzit de beneficiile pe care le are apa călduţă asupra sănătăţii băută de dimineaţă. Se pare că apa călduţă băută dimineaţa este un obicei sănătos, dar dacă amestecăm nişte turmeric în apă, efectele sale pozitive se dublează.

 • Cele mai periculoase alimente pentru stomac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai periculoase alimente pentru stomac

  Atunci când îţi alegi meniul, de cele mai multe ori te laşi ghidat de pofte, de miros, de combinaţii savuroase fără a te gândi prea mult dacă acestea sunt bune şi pentru stomacul tău, dacă se pot digera în totalitate sau dacă îţi aduc substanţe nutritive de calitate.

 • Leacuri contra inflamaţiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leacuri contra inflamaţiilor

  Pe lângă tratamentele medicamentoase, inflamaţiile pot fi tratate şi cu ajutorul plantelor şi alimentelor. Inflamaţia este o reacţie a organismului la o infecţie, iritaţie sau leziune. Poate afecta majoritatea organelor şi ţesuturilor.

 • Gripa este foarte contagioasă. Cum evităm îmbolnăvirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gripa este foarte contagioasă. Cum evităm îmbolnăvirea

  Virusurile gripale sunt foarte contagioase şi ne pot face să ne simţim de-a dreptul mizerabil. Simptomele gripei sunt de cele mai multe ori mult mai serioase decât strănutul şi nasul înfundat , semne pe care le putem pune şi pe seama unei răceli banale.

 • Ce utilitate are videocapsula endoscopică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce utilitate are videocapsula endoscopică

  Ai o problemă cu stomacul sau cu digestia şi îţi faci griji că va dura mult până când medicul va reuşi să stabilească un diagnostic precis? Nu mai e cazul! Este suficient să înghiţi o capsulă video de mărimea unei bomboane - şi ea îţi va fotografia tractul digestiv din interior.

 • Ponturi pentru a-ţi păstra stomacul sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponturi pentru a-ţi păstra stomacul sănătos

  Unul dintre cele mai importante sisteme ale organismului tău şi cel mai predispus la boli, sistemul digestiv poate fi menţinut sănătos cu doar câteva trucuri.

 • Cauza mai puţin cunoscută a acidităţii gastrice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cauza mai puţin cunoscută a acidităţii gastrice

  Simţi o senzaţie de arsură în stomac şi piept, în special după ce mănânci? Dacă da, atunci s-ar putea să te confrunţi cu aciditate gastrică. Din acest motiv, ar trebui să acorzi o mai mare atenţie alimentelor pe care le consumi în fiecare zi.

 • Ce trebuie să mănânci când te doare stomacul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să mănânci când te doare stomacul

  În încercarea de a combate durerea de stomac, întotdeauna sunt mai eficiente soluţiile naturale. Uneori, medicamentele pot duce la înrăutăţirea afecţiunii. Una dintre cauzele durerii este intoleranţa la alimente, de aceea, iată ce trebuie să mănânci când te doare stomacu

 • VIDEO
De ce ar trebui ca o căsnicie să dureze toată viaţa. „De multe ori
ne pasă prea tare de ce va spune lumea“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO De ce ar trebui ca o căsnicie să dureze toată viaţa. „De multe ori ne pasă prea tare de ce va spune lumea“

  Durata medie a unei căsnicii în România e de 13 ani, arată studiile consultate de psihologul clujean Amfiana Gherman. În prelegerea sa de la TEDxCluj de anul trecut, a vorbit despre acele lucruri care fac o căsnicie să dureze şi despre efectele nocive, în timp, asupra copiilor din căsătoriile în care conflictele sunt la ordinea zilei.