Stiri despre relatii

  287 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • HOROSCOP: Cine sunt norocoşii lunii martie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  HOROSCOP: Cine sunt norocoşii lunii martie

  Astrologii au făcut lista semnelor zodiacale care vor avea parte de experienţe frumoase în a treia lună a anului 2018. Martie aduce beneficii financiare, promovări la seviciu şi noi relaţii pentru 4 dintre cei mai norocoşi nativi ai horoscopului.

 • Factori care distrug o relaţie. Ce efect are minciuna sau lipsa de încredere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factori care distrug o relaţie. Ce efect are minciuna sau lipsa de încredere

  Relaţiile dintre oameni sunt una din componentele fundamentale ale vieţii noastre. Citate despre faptul că omul nu este făcut să trăiască singur găsim încă din Biblie şi până la lucrările ştiinţifice ale cercetătorilor în domeniu, toate fiind de acord cu acest aspect al vieţii noastre.

 • Cele mai frecvente minciuni spuse în relaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai frecvente minciuni spuse în relaţii

  Se presupune că relaţiile trebuie să se bazeze pe onestitate şi încredere, nu pe minciuni. Specialiştii spun că rolul acestor vorbe neadevărate este de a ascunde greşeli grave, iar momentele în care partenerii ajung să se mintă duc la dezvoltarea unei relaţii pe minciuni, lucru care poate deveni un obicei.

 • Topul
zodiilor care nu rezistă în relaţii de lungă durată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul zodiilor care nu rezistă în relaţii de lungă durată

  Există zodii ale căror caracteristici le împiedică să reziste în relaţii de lungă durată. Fie că sunt într-o continuă căutare a unui partener mai bun, se plictisesc repede sau nu funcţionează bine în echipă, acestea nu reuşesc să reziste într-un cuplu.

 • Cele mai irezistibile femei pentru bărbaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai irezistibile femei pentru bărbaţi

  Vreme de secole, femeile s-au tot întrebat ce trăsături de personalitate ar trebui să aibă pentru a fi pe plac bărbaţilor, pentru a-i atrage cât mai mult. Acestea încercau prin diferite metode să îşi cucerească partenerul, fără să ştie că nu vor reuşi să le egaleze pe cele două femei supreme din viaţa unui bărbat.

 • Greşeli pe care le faci într-o nouă relaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greşeli pe care le faci într-o nouă relaţie

  Ai întâlnit pe cineva cu care-ţi place să stai. Îţi place să petreci timp alături de el şi te proiectezi, dacă nu peste câţiva ani alături de el, măcar peste un an. Nimic rău în asta. Numai, te rugăm! Nu face aceleaşi greşeli pe care, poate, le-ai mai făcut şi altădată.

 • 5 mituri despre înşelat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 mituri despre înşelat

  Dacă ai trecut printr-o decepţie pe plan amoros, cu siguranţă ai avut în minte anumite idei la care te-ai gândit constant. Poate te-ai întrebat de ce ai fost înşelată, ce nu a funcţionat sau unde ai greşit. Oricare ar fi răspunsurile, e bine să îţi dai seama din vreme că unele gânduri nu sunt decât mituri despre care toată lumea vorbeşte, dar în care nu ar trebui să crezi. Află care sunt acestea!

 • 7 lucruri pe care bărbaţii le doresc de la femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 lucruri pe care bărbaţii le doresc de la femei

  Toate femeile se întreabă la un moment dat ce îşi doresc bărbaţii de la ele. Ei bine, răspunsul se poate întinde pe mai mult de două rânduri. Potrivit mai multor cercetări, lucrurile pe care bărbaţii le caută la partenerele lor sunt:

 • INTERVIU Daniel David, psiholog: „Când facem cadouri, ne considerăm generoşi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Daniel David, psiholog: „Când facem cadouri, ne considerăm generoşi“

  Psihologul şi psihoterapeutul Daniel David (45 de ani) explică de ce împărţim daruri de Crăciun şi cum, uneori, alegerea acestora modifică relaţiile cu noi înşine şi cu ceilalţi. Aduce vorba şi despre felul în care s-au schimbat aşteptările unor oameni, privitor la cadouri, după căderea regimului comunist