Stiri despre relatii

  254 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Frigiditatea poate fi depăşită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frigiditatea poate fi depăşită

  Absenţa dorinţei sexuale sau renunţarea la amorul carnal nu înseamnă întotdeauna că o femeie e „frigidă”. Frigiditatea este, mai degrabă, o disfuncţie sexuală, care are o varietate de cauze.

 • Cum îţi dai seama că partenerul te va iubi toată viaţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi dai seama că partenerul te va iubi toată viaţa

  Dragostea dintre voi este un ca un foc de paie care se va stinge repede după câteva luni sau el este cel care-ţi va fi alături chiar şi în momentele cele mai grele? Iată cum îţi dai seama dacă partenerul te va iubi toată viaţa!

 • Cum poţi afla dacă partenerul tău te manipulează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi afla dacă partenerul tău te manipulează

  Poate fi dificil să identifici dacă te afli într-o relaţie în care eşti manipulată, în special dacă te-ai obişnuit cu acest comportament. Pe lângă a-ţi asculta intuiţia, poţi învăţa să recunoşti cu uşurinţă semnele. Iată care sunt acestea.

 • Ce vor femeile să audă şi ce spun bărbaţii. Ghid de conversaţie în dating online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce vor femeile să audă şi ce spun bărbaţii. Ghid de conversaţie în dating online

  Bărbaţii se plâng că site-urile de dating sunt doar pentru femei, pentru că acestea nu le răspund la mesaje. Femeile, pe de altă parte, susţin că îşi doresc să vorbească cu sexul opus, însă de cele mai multe ori bărbaţii abordează greşit situaţia şi le fac să păstreze distanţa. Cum ar trebui să înceapă o conversaţie de succes pe un site de dating?

 • Cum recunoşti o persoană toxică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum recunoşti o persoană toxică

  Oricine intră în contact, mai devreme sau mai târziu, cu un om a cărui personalitate este toxică. Poate să fie cineva din familie, din cercul de prieteni, de la locul de muncă sau chiar partenerul de viaţă. Cum îi identificăm pe cei care ne fac rău şi cum să reacţionăm?

 • Ai grijă cât munceşti, prietenii nu rămân oricum: „Odată hrănită mai mult o relaţie, cealaltă relaţie poate fi neglijată“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ai grijă cât munceşti, prietenii nu rămân oricum: „Odată hrănită mai mult o relaţie, cealaltă relaţie poate fi neglijată“

  Am vrea să le avem pe toate: şi carieră spectaculoasă, şi familie, şi timp pentru prietenii pe care n-am vrea să-i pierdem. Oricât de optimişti am fi crezând că le-am putea ţine pe toate aşa cum ne dorim, de cele mai multe ori ne înşelăm. O spun specialiştii, care arată că prea mult timp alocat muncii sabotează relaţiile din afara job-ului.

 • Tezaurul - Misiune imposibilă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tezaurul - Misiune imposibilă?

  Demnă de toată laudă ideea realizatorului de televiziune Marian Voicu de a transforma în carte documentarul realizat pentru TVR în anul 2014, un film în mai multe episoade consacrat istoriei încâlcite a Tezaurului României.

 • 3 tehnici de îmbunătăţire a vieţii sexuale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 tehnici de îmbunătăţire a vieţii sexuale

  Creierul este organul sexual principal al fiecărei persoane. Pentru a vă creşte nivelul erotismului, aplicaţi 3 tehnici simple care vor reuşi să vă îmbunătăţească viaţa sexuală.

 • Despre eşecul lui Dodon, şocul Uninominal şi ruperea relaţiilor cu Rusia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre eşecul lui Dodon, şocul Uninominal şi ruperea relaţiilor cu Rusia

  Republica Moldova a făcut un gest fără de precedent în ultimii 25 de ani: a luat act de abuzurile Federaţiei Ruse împotriva cetăţenilor moldoveni şi a impus oficialilor de dincolo de Prut să nu se mai deplaseze în Federaţia Rusă. Poziţia guvernului este diametral opusă celei avute de Igor Dodon, care preferă să mimeze slugărnicia faţă de Moscova, în detrimentul statului ce îl reprezintă.

 • De ce nu mai
rezistă cuplurile în era comunicării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu mai rezistă cuplurile în era comunicării

  Se mai poate vorbi astăzi despre o relaţie de cuplu care să reziste pe termen lung fără a isca zâmbete condescendente? E limpede că pentru cei mai mulţi dintre noi nu mai e ca pe vremea bunicii: suntem mai superficiali, vrem să ardem etape, să schimbăm roluri, sexul devine o descărcare de frustrări sau motiv de laudă, idealuri comune cu celălalt nu mai avem şi, poate, nici nu mai vrem. Rezultatul?

 • „În
interbelic, moravurile sexuale erau foarte stricte doar înainte de căsătorie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „În interbelic, moravurile sexuale erau foarte stricte doar înainte de căsătorie“

  „O fecioară dată pe mâna unui bărbat e ca o vioară Stradivarius dată pe mâna unei maimuţe“, spunea Martha Bibescu în interbelic. Cristina Sircuţa, doctor în istorie, autoarea albumului „Viaţa femeii în România interbelică“, consideră că acest citat ilustrează întocmai societatea românească în epocă.