Stiri despre relatii

  257 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Care sunt cele trei tipuri de oameni mai predispuşi la infidelitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt cele trei tipuri de oameni mai predispuşi la infidelitate

  Infidelitatea este una dintre cele mai frecvente cauze ale despărţirilor şi ale divorţurilor. Cel mai bine vândut autor New York Times şi celebru expert în dating pentru femei, Matthew Hussey, dezvăluie care sunt cele trei tipuri de oameni care sunt mai predispuşi să înşele decât alţii.

 • Ce cred bărbaţii despre femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce cred bărbaţii despre femei

  Ambiţioase, tenace, enervante când le contrazici... Bărbaţii nu obosesc niciodată când vorbesc despre femei. Dincolo de toate aceste caracterizări, prin care vor să ne facă să credem că sunt cât se poate de obiectivi, se ascunde surprinzător de multă tandreţe.

 • Trucuri care te ajută să eviţi certurile în cuplu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri care te ajută să eviţi certurile în cuplu

  Există o mulţime de clişee legate de cearta în cuplu. Unii spun că certurile fac bine unei relaţii, căci sunt ca sarea şi piperul, alţii susţin că disputele între îndrăgostiţi reprezintă primul semn al rupturii. De cele mai multe ori, partenerii observă efectele neînţelegerilor, însă nu se gândesc şi la modul în care le-ar putea evita.

 • Frigiditatea poate fi depăşită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frigiditatea poate fi depăşită

  Absenţa dorinţei sexuale sau renunţarea la amorul carnal nu înseamnă întotdeauna că o femeie e „frigidă”. Frigiditatea este, mai degrabă, o disfuncţie sexuală, care are o varietate de cauze.

 • Cum îţi dai seama că partenerul te va iubi toată viaţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi dai seama că partenerul te va iubi toată viaţa

  Dragostea dintre voi este un ca un foc de paie care se va stinge repede după câteva luni sau el este cel care-ţi va fi alături chiar şi în momentele cele mai grele? Iată cum îţi dai seama dacă partenerul te va iubi toată viaţa!

 • Cum poţi afla dacă partenerul tău te manipulează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi afla dacă partenerul tău te manipulează

  Poate fi dificil să identifici dacă te afli într-o relaţie în care eşti manipulată, în special dacă te-ai obişnuit cu acest comportament. Pe lângă a-ţi asculta intuiţia, poţi învăţa să recunoşti cu uşurinţă semnele. Iată care sunt acestea.

 • Ce vor femeile să audă şi ce spun bărbaţii. Ghid de conversaţie în dating online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce vor femeile să audă şi ce spun bărbaţii. Ghid de conversaţie în dating online

  Bărbaţii se plâng că site-urile de dating sunt doar pentru femei, pentru că acestea nu le răspund la mesaje. Femeile, pe de altă parte, susţin că îşi doresc să vorbească cu sexul opus, însă de cele mai multe ori bărbaţii abordează greşit situaţia şi le fac să păstreze distanţa. Cum ar trebui să înceapă o conversaţie de succes pe un site de dating?

 • Cum recunoşti o persoană toxică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum recunoşti o persoană toxică

  Oricine intră în contact, mai devreme sau mai târziu, cu un om a cărui personalitate este toxică. Poate să fie cineva din familie, din cercul de prieteni, de la locul de muncă sau chiar partenerul de viaţă. Cum îi identificăm pe cei care ne fac rău şi cum să reacţionăm?

 • Ai grijă cât munceşti, prietenii nu rămân oricum: „Odată hrănită mai mult o relaţie, cealaltă relaţie poate fi neglijată“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ai grijă cât munceşti, prietenii nu rămân oricum: „Odată hrănită mai mult o relaţie, cealaltă relaţie poate fi neglijată“

  Am vrea să le avem pe toate: şi carieră spectaculoasă, şi familie, şi timp pentru prietenii pe care n-am vrea să-i pierdem. Oricât de optimişti am fi crezând că le-am putea ţine pe toate aşa cum ne dorim, de cele mai multe ori ne înşelăm. O spun specialiştii, care arată că prea mult timp alocat muncii sabotează relaţiile din afara job-ului.

 • Tezaurul - Misiune imposibilă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tezaurul - Misiune imposibilă?

  Demnă de toată laudă ideea realizatorului de televiziune Marian Voicu de a transforma în carte documentarul realizat pentru TVR în anul 2014, un film în mai multe episoade consacrat istoriei încâlcite a Tezaurului României.

 • 3 tehnici de îmbunătăţire a vieţii sexuale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 tehnici de îmbunătăţire a vieţii sexuale

  Creierul este organul sexual principal al fiecărei persoane. Pentru a vă creşte nivelul erotismului, aplicaţi 3 tehnici simple care vor reuşi să vă îmbunătăţească viaţa sexuală.