grefieri

  19 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cea mai mare pensie din Teleorman-17.838 de lei Magistraţii, grefierii şi parlamentarii, pensionari de lux
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai mare pensie din Teleorman-17.838 de lei Magistraţii, grefierii şi parlamentarii, pensionari de lux

  Peste 113.000 de pensii se află în evidenţele Casei Judeţene de Pensii Teleorman, ceea ce înseamnă că aproximativ 38%  din populaţia judeţului o reprezintă pensionarii.  Majoritatea celor aflaţi în această categorie socială se plâng de venituri mici, la limita subzistenţei, însă există şi o categorie de pensionari de lux. Aici intră magistraţii, grefierii şi parlamentarii.

 • Cum poate un grefier să-şi sporească veniturile? Minte că face naveta pentru a încasa deconturi lunare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poate un grefier să-şi sporească veniturile? Minte că face naveta pentru a încasa deconturi lunare

  Patru grefieri de la Tribunalul Buzău şi Judecătoria Pogoanele au fost trimişi în judecată de către procurorii Curţii de Apel Ploieşti pentru înşelăciune şi fals în declaraţii. Aceştia au beneficiat pe durata mai multor luni de decontarea cheltuielilor de transport între locul de muncă şi domicilii fictive. Pentru a reieşi trasee lungi, inculpaţii şi-au inventat rute zilnice de aproape 200 de kilometri dus-întors.

 • Zeci
de olteni visează să ajungă grefieri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zeci de olteni visează să ajungă grefieri

  Aproape o sută de absolvenţi ai facultăţilor de Drept din judeţul Olt îşi doresc să îmbrăţişeze o carieră de grefier. Şcoala Naţională de Grefieri a scos la concurs un număr de 120 de posturi. Din numărul total de candidaţi rămaşi în cursă după analizarea dosarelor de înscriere au rămas în cursă 1.374 de persoane din totalul de peste 1.500, dintre care nu mai puţin de 80 provin din judeţul Olt.

 • Judecătoarea Florica Mihalcea și cei trei grefieri de la Răcari au fost suspendați din funcție
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judecătoarea Florica Mihalcea și cei trei grefieri de la Răcari au fost suspendați din funcție

  Decizia vine ca urmare a faptului că aceștia au fost trimiși în judecată de către procurorii DNA, care au reținut că magistrata și complicii săi au ”fabricat” mai multe dosare civile, urmare cărora o dâmbovițeancă, și ea inculpată în dosar, a fost împroprietărită cu o garsonieră în București și mai multe terenuri în comuna Tărtășești.

 • Doar trei candidați pentru treisprezece posturi de grefier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doar trei candidați pentru treisprezece posturi de grefier

  Prezenţă slabă din partea sătmărenilor pentru concursul de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri (SNG) în acest an. Deşi există 13 posturi libere la nivelul instanţelor sătmărene, sătmărenii nu se înghesuie să participe la concursuri. Pe de altă parte, la parchete nu există posturi libere, deşi volumul de activitate este prea mare.

 • Criză de grefieri și termene lungi la Tribunalul Bacău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criză de grefieri și termene lungi la Tribunalul Bacău

  Oficialii instanței de judecată spun că tocmai lipsa personalului auxiliar îngreunează munca în justiție. În ultimii șase ani numărul dosarelor aflate pe rol s-a dublat iar grefierii care sunt acum în Tribunalul Bacău nu mai fac față numărului mare de procese.

 • Judecătorii şi grefierii, îngropaţi în dosare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judecătorii şi grefierii, îngropaţi în dosare

  Un singur magistrat de la Judecătoria Buzău are de soluţionat mai bine de o mie de dosare pe an. Judecătorii din Buzău au avut de rezolvat anul trecut 21.500 de dosare, cu o treime mai mult decât volumul de muncă avut în 2009.

 • Ziua Europeană a Justiţiei Civile la instanţele gălăţene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua Europeană a Justiţiei Civile la instanţele gălăţene

  Curtea de Apel Galaţi va organiza pe 25 octombrie 2010 o manifestare de tipul "uşilor deschise”, gălăţenii interesaţi putând veni la sediul instanţei din strada Brăilei, numărul 153, pentru a se familiariza cu structura, organizarea şi funcţionarea instanţei, pentru a vedea efectiv ce fac judecătorii, grefierii şi arhivarii, dar şi pentru a înţelege etapele pe care le parcurge un dosar până la soluţionare.