Stiri despre calorii

  299 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Capcanele
etichetelor alimentare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Capcanele etichetelor alimentare

  Suntem adesea induşi în eroare de etichete pe care scrie cu litere mari: „sănătos“, „dietetic“, „fără grăsimi“, „fără zahăr“ „natural“. Nu întotdeauna aceste afirmaţii sunt în totalitate adevărate.

 • Ce e indicat să mănânci când e frig afară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce e indicat să mănânci când e frig afară

  Dacă te gândeşti la o modalitate prin care să reuşeşti să îmblânzeşti temperaturile reci de afară, află că alimentaţia îţi vine în ajutor. Sistemul tău imunitar va face mai bine faţă pe timp de iarnă, iar tu nu vei resimţi atât de tare frigul. Iată de ce anume trebuie să ţii cont!

 • Cum poţi arde caloriile la birou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi arde caloriile la birou

  Secretul care te ajută să arzi calorii chiar şi atunci când eşti la birou este mult mai simplu decât ai putea crede. Iar investiţia e minimă, dar te ajută să obţii rezultate rapid. Iată ce trebuie să faci mai exact!

 • Cum funcţionează dieta personalizată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum funcţionează dieta personalizată

  Familia Deans era o familie obişnuită din SUA, până când au reuşit să depăşească o problemă grea de tot. Adică „grea“ la propriu, pentru că oamenii au reuşit să slăbească, împreună, aproape 600 de kilograme.

 • 5 trucuri să ajungi la greutatea dorită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 trucuri să ajungi la greutatea dorită

  Vrei să scapi de kilogramele în plus, dar dietele nu sunt tocmai în favoarea ta? Aplică şi tu cele 5 trucuri pentru a avea un corp frumos şi pentru a te menţine în formă!

 • Câte calorii arzi printr-o partidă de sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câte calorii arzi printr-o partidă de sex

  Suntem siguri c-ai mai citit şi tu despre câte calorii arzi în timpul sexului şi că, poate, ţi-a trecut şi ţie prin cap să sari peste o oră de sală gândindu-te că aceleaşi calorii le arzi printr-o partidă de sex.

 • Motivele pentru care supa te poate îngrăşa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motivele pentru care supa te poate îngrăşa

  Un preparat uşor de pregătit, ideal pentru zilele răcoroase, supa este recomandată pentru perioadele în care vrei să te refaci rapid după o răceală sau când îţi doreşti să slăbeşti.Totuşi, există posibilitatea să te îngraşi chiar dacă mănânci frecvent supe. Află care pot fi motivele!

 • 3 beneficii ale mâncatului în porţii mici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 beneficii ale mâncatului în porţii mici

  Nutriţioniştii recomandă persoanelor care vor să slăbească să mănânce de mai multe ori pe zi, dar să fie în porţii mai mici. Pe lângă faptul că reuşesc să slăbească, în acest mod previn mai multe afecţiuni şi îşi îmbunătăţesc nivelul de energie.

 • Slăbeşte cu dieta de toamnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slăbeşte cu dieta de toamnă

  În urma dietei de 17 zile, creată de doctorul Michael Moreno, poţi slăbi între 10-12 kilograme. Bazată pe restricţionarea carbohidraţilor răi şi înlocuirea acestora cu carbohidraţi buni, dieta de toamnă te poate ajuta să ai un corp armonios, mai ales dacă o combini cu un program de exerciţii.

 • 5 mituri despre diete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 mituri despre diete

  Oriunde te uiţi astăzi, vezi scrise sfaturi şi trucuri despre cum poţi slăbi mai repede şi mai sănătos, nu-i aşa? Ei bine, dietă este termenul folosit de specialişti şi care reprezintă un set de reguli pe care trebuie să le respecte persoana care vrea să slăbească ca să se menţină sănătoasă.

 • Vinul îngraşă sau nu?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vinul îngraşă sau nu?

  Poţi să bei din când în când un pahar de vin, fără să-ţi fie teamă că îţi va afecta silueta. Aportul caloric depinde însă şi de tipul de vin pe care-l savurezi,  factorul cheie fiind conţinutul de alcool al băuturii.