Stiri despre calorii

  314 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 5 băuturi care te ajută să slăbeşti rapid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 băuturi care te ajută să slăbeşti rapid

  Fiecare plan de dietă care este conceput pentru a te ajuta să slăbeşti rapid trebuie să implice, pe lângă o alimentaţie corespunzătoare, şi o hidratare sporită.

 • Trucuri pentru a slăbi mai uşor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri pentru a slăbi mai uşor

  Pentru a pierde corect şi uşor în greutate este necesar să apelezi la câteva trucuri simple şi în acelaşi timp utile.

 • 2 băuturi care completează dieta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  2 băuturi care completează dieta

  Dacă ţi-ai propus să ţii dietă şi să slăbeşti câteva kilograme într-un mod sănătos, începe să incluzi şi următoarele băuturi pe bază de ceai verde. Băuturile cu ceai verde au devenit cele mai bune suplimente alimentare pentru cei care-şi doresc să slăbească. Ştim că ceaiul nu este un miracol, dar are unele proprietăţi umitoare.

 • Dieta fitness te ajută să slăbeşti sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta fitness te ajută să slăbeşti sănătos

  Ai mai încercat până acum să slăbeşti, dar eforturile tale au fost în zadar? Sau poate ai reuşit să dai jos kilogramele dorite, însă forma corpului tău nu arată aşa cum îţi doreşti? Dieta care nu te lasă să te înfometezi, combinată cu 20 de minute de exerciţii zilnice este ceea ce ai nevoie.

 • Care sunt deserturile care nu îngraşă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt deserturile care nu îngraşă

  Oricât de mult ne-am dori să mâncăm orice vrem şi să nu ne ingrăşăm, acest lucru este imposibil. Asta nu înseamnă că, din când în când, nu ne putem răsfăţa cu ceva dulce.

 • Vinul fiert, duşmanul de temut al răcelilor. Cât e indicat să bei şi cui îi este interzis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vinul fiert, duşmanul de temut al răcelilor. Cât e indicat să bei şi cui îi este interzis

  Una dintre cele mai vechi băuturi alcoolice de pe planetă, vinul roşu, poate fi şi benefic organismului, băut în cantităţi moderate. Mai ales iarna, vinul fiert este una dintre băuturile preferate ale românilor şi se transformă într-un duşman al răcelilor datorită substanţei numită resveratrol, care are proprietăţi inflamatorii.

 • Topul alimentelor cu puţine calorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul alimentelor cu puţine calorii

  Slăbitul este o problemă frecvent întâlnită, deoarece din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu obezitatea. Pe lângă dorinţa de a slăbi pentru a arăta bine, doctorii recomandă ca aceasta să se întâmple şi pentru a menţine o greutate optimă. În plus, consumarea anumitor alimente poate fi de folos în lupta cu obezitatea.

 • Merele te ajută să slăbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Merele te ajută să slăbeşti

  „Un măr pe zi ţine doctorul la distanţă“, spune o zicală cunoscută, care este însă valabilă şi pentru kilogramele în plus. Merele te scapă de toxine, accelerează metabolismul şi scad procentul de grăsime din corp atunci când sunt asociate cu o dietă echilibrată.

 • Ce să mănânci ca să nu-ţi faci griji pentru greutate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să mănânci ca să nu-ţi faci griji pentru greutate

  Alimentaţia este foarte importantă pentru menţinerea sănătăţii fizice şi psihice, dar ea este o nevoie primară. Asta nu înseamnă că trebuie să trăim pentru a mânca, ci mâncăm pentru a trăi. Aşadar, pentru a preveni îmbolnăvirea, alimentaţia zilnică trebuie să fie una echilibrată şi sănătoasă!

 • Capcanele
etichetelor alimentare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Capcanele etichetelor alimentare

  Suntem adesea induşi în eroare de etichete pe care scrie cu litere mari: „sănătos“, „dietetic“, „fără grăsimi“, „fără zahăr“ „natural“. Nu întotdeauna aceste afirmaţii sunt în totalitate adevărate.