Stiri despre calorii

  335 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 4 fructe care te ajută să slăbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 fructe care te ajută să slăbeşti

  Vara este anotimpul în care foarte multe femei ţin dietă ca să slăbească. Ele renunţă la carne, optând în schimb pentru legume şi fructe, care au mai puţine calorii şi care le oferă rezultatele dorite. Ei bine, iată care fructele care nu trebuie să-ţi lipsească din alimentaţia când vrei să slăbeşti.

 • De ce te îngraşi de la zahăr
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce te îngraşi de la zahăr

  Zahărul poate determina creşterea în greutate nesănătoasă, deoarece consumul lui excesiv provoacă acumulare de grăsimi în organism. Când se consumă zahăr şi alimente pe bază de zahăr, fructoza prezentă în acest ingredient metabolizează ficatul şi le transformă în grăsimi, lucru care poate creşte riscul de diverse afecţiuni.

 • Diete cu efecte imediate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diete cu efecte imediate

  Fiecare organism are un metabolism aparte, care funcţionează după reguli nutriţionale extrem de diferite. Şi pentru că tu îţi cunoşti cel mai bine corpul, tot tu eşti singura care ştie care dietă ar putea funcţiona pentru tine şi care nu. Noi îţi prezentăm 2 diete cu efecte imediate dacă vrei să pierzi câteva kilograme într-un timp scurt, iar tu o poţi alege pe cea care crezi că va funcţiona cel mai bine pentru tine.

 • Legumele portocalii întârzie îmbătrânirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legumele portocalii întârzie îmbătrânirea

  Atrăgătoarea culoare portocalie trădează prezenţa unui antioxidant, betacarotenul, pe care corpul îl transformă în vitamina A -  importantă pentru sănătatea ochilor, a pielii şi a plămânilor.

 • Gustări delicioase sub 100 de calorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gustări delicioase sub 100 de calorii

  Un om trebuie să aibă pe zi trei mese şi două gustări. Micul dejun, prânzul şi cina trebuie să conţină alimente sănătoase, iar gustările dintre mese nu trebuie să fie bogate în calorii. Pentru a evita supraalimentarea şi consumul excesiv de calorii, iată care sunt cele mai bune gustări care conţin mai puţin de 100 de calorii.

 • 6 gustări sănătoase care îţi taie pofta de dulce
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 gustări sănătoase care îţi taie pofta de dulce

  Deşi în timpul zilei mănânci sănătos, după-amiaza este momentul în care pofta de dulce o ia razna complet. Pentru a combate acest lucru, ai nevoie de câteva gustări sănătoase, care să îţi ofere energie până la finalul zilei.

 • Scapă de kilogramele în plus cu coacăze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de kilogramele în plus cu coacăze

  Sărace în grăsimi şi calorii, coacăzele şi fructele de pădure în general te susţin în efortul de a slăbi, întârzie efectele îmbătrânirii şi ajută la vindecarea arsurilor sau a rănilor superficiale.

 • Cele mai sănătoase brânzeturi pentru tine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai sănătoase brânzeturi pentru tine

  Brânza este un produs lactat bogat în substanţe nutritive, în special proteine, calciu, vitaminele A şi C, ceea ce înseamnă că este foarte bună pentru oase şi dinţi. Pe piaţă sunt prezente foarte multe feluri de brânză, dar ele trebuie să fie de calitate pentru ca sănătatea să nu fie afectată. Iată care sunt cele mai bune brânzeturi pentru consumul zilnic:

 • 6 alimente dietetice care îngraşă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 alimente dietetice care îngraşă

  Pe piaţă găsim foarte multe alimente dietetice, dar s-ar putea ca ele să nu fie aşa de sănătoase precum credem noi. Toate aceste produse care conţin grăsimi scăzute ar putea include şi ingrediente prelucrate nesănătoase, ceea ce duce la un număr mai mare de calorii, fără să ştii.

 • Cele mai bune alimente care-ţi satisfac foamea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune alimente care-ţi satisfac foamea

  Ştim cu toţii că fast-food-ul nu are aceaşi valoare nutritivă pe care o are mâncarea gătită. Ea are rolul de-a ne potoli foamea pe moment, iar nevoia de a mai mânca ceva apare după cel mult o oră, nu-i aşa? Dar există câteva alimente care nu trebuie să lipsească din dietă - ele ne menţin sănătoase şi în formă.

 • Ce s-a întâmplat cu voluntarii care timp de doi ani au consumat cu 15% mai puţine calorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce s-a întâmplat cu voluntarii care timp de doi ani au consumat cu 15% mai puţine calorii

  Cercetătorii americani de la Centrul de Cercetare Pennington Biomedical din Baton Rouge au analizat starea de sănătate a 53 de femei şi bărbaţi sănătoşi, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 50 de ani, care au redus numărul de calorii consumate cu 15% în decurs de doi ani. Efectele au legătură cu apariţiei unor boli cronice şi cu prelungirea vieţii.