Stiri despre calorii

  285 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 5 mituri despre diete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 mituri despre diete

  Oriunde te uiţi astăzi, vezi scrise sfaturi şi trucuri despre cum poţi slăbi mai repede şi mai sănătos, nu-i aşa? Ei bine, dietă este termenul folosit de specialişti şi care reprezintă un set de reguli pe care trebuie să le respecte persoana care vrea să slăbească ca să se menţină sănătoasă.

 • Vinul îngraşă sau nu?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vinul îngraşă sau nu?

  Poţi să bei din când în când un pahar de vin, fără să-ţi fie teamă că îţi va afecta silueta. Aportul caloric depinde însă şi de tipul de vin pe care-l savurezi,  factorul cheie fiind conţinutul de alcool al băuturii.

 • De ce nu funcţionează cura de slăbire?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu funcţionează cura de slăbire?

  Vrei să scapi de câteva kilograme şi afli o reţetă minune care a funcţionat la câţiva dintre prietenii tăi. Dacă o aplici şi în cazul tău nu dă rezultate, e posibil să găseşti motivele printre cele indicate mai jos!

 • Câte
calorii au băuturile şi în ce măsură îngraşă alcoolul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câte calorii au băuturile şi în ce măsură îngraşă alcoolul

  Băuturile alcoolice şi sucurile au multe calorii, iar unele dintre ele pot echivala uşor cu o masă luată la fast-food. În plus, alcoolul îngraşă nu doar prin caloriile pe care le are, ci şi prin faptul că organismul nu mai metabolizează cum ar trebui grăsimile.

 • Cel mai bun truc pentru a scăpa de celulită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai bun truc pentru a scăpa de celulită

  Una dintre cele mai mari probleme ale femeilor, celulita poate fi combătută prin această metodă foarte simplă! Felul în care arată pielea ta este dovada vie a atenţiei pe care o acorzi stilului tău de viaţă.

 • Cum te poate
ajuta ţelina să te laşi de fumat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum te poate ajuta ţelina să te laşi de fumat

  Poate suna ridicol, dar funcţionează. Dacă fumezi pentru a-ţi controla greutate nu strică să încerci câteva lucruri centrate pe acest scop. Despre ce anume e vorba.

 • Posibilele cauze ale mâncatului excesiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Posibilele cauze ale mâncatului excesiv

  Ştii că tot ce este în exces dăunează, dar ce poţi face dacă îţi este foame constant? Foamea necontrolată poate fi provocată de nişte carenţe din organism, însă cele mai multe dintre ele sunt cauzate de diferite afecţiuni.

 • Mese de prânz cu puţine calorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mese de prânz cu puţine calorii

  Pentru a pierde în greutate într-un mod eficient, este foarte important să nu sari peste mese. Chiar dacă eşti ocupată cu munca, poţi servi un prânz delicios şi sărac în calorii. Iată câteva reţete sub 300 de calorii pentru masa de prânz:

 • Mese de seară sub 300 de calorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mese de seară sub 300 de calorii

  Cina poate provoca creşterea în greutate şi de aceea multe persoane sar peste ea. Însă, dacă pregăteşti o gustare sănătoasă, gustoasă şi cu puţine calorii, corpul tău va avea timp să le ardă înainte de culcare!

 • Dieta braziliană te ajută să slăbeşti rapid şi sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta braziliană te ajută să slăbeşti rapid şi sănătos

  Deşi nu a apărut de foarte mult timp, dieta braziliană a câştigat repede în popularitate, datorită rezultatelor excelente asupra siluetei. Aceasta se bazează în principal pe consumul a cât mai multe legume şi fructe. Pentru cele mai bune rezultate, combin-o cu activităţile sportive. Iată meniul pentru o săptămână întreagă!