La ce preţuri piperate pot fi comandate în România telefoanele pliabile Samsung Galaxy Fold VIDEO

La ce preţuri piperate pot fi comandate în România telefoanele pliabile Samsung Galaxy Fold VIDEO

Samsung Galaxy Fold  Captură Youtube

Telefonul pliabil al Samsung, relansat după ce în aprilie mai multe gadget-uri s-au stricat în timp ce erau testate de jurnalişti, a revenit pe piaţă în versiunea modificată, iar la noi poate fi comandat de la un magazin online, preţurile fiind între 9.999 lei şi 15.416 lei (varianta 5G).

Review-urile presei internaţonale notează că noua variantă de Galaxy Fold este îmbunătăţită, dar vine cu o lungă serie de recomandări, dovadă că încă este un gadget sensibil.
 
Samsung a amânat cu câteva luni lansarea telefonului flexibil Galaxy Fold după ce mai mulţi jurnalişti au descoperit probleme la el. La început de septembrie, la târgul IFA Berlin, Samsung a prezentat varianta modificată.
 
Samsung a explicat că la noul Fold folia protectoare nu mai poate fi scoasă, fiind mult mai bine lipită. Balamaua, despre care Samsung spune că rezistă la 200.000 de închideri şi deschideri, a fost şi ea ranforsată şi au fost adăugate protecţii suplimentare pentru ca praful să nu intre în mecanism, arată hotnews.ro.

Compania a adăugat protecţii de plastic în partea de jos şi de sus a ecranului, tot pentru a împiedica praful sau firimiturile să intre în telefon şi spune că a adăugat şi straturi de metal sub display pentru ca acesta să se simtă mai solid.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: