Huawei lansează Band 6, brăţară cu ecran AMOLED FullView şi autonomie de până la două săptămâni

Huawei lansează Band 6, brăţară cu ecran AMOLED FullView şi autonomie de până la două săptămâni

HUAWEI Band 6

Huawei a lansat HUAWEI Band 6, cea mai nouă brăţară inteligentă din seria Huawei Band, cu ecran AMOLED FullView de 1,47 inci şi o autonomie a bateriei de până la 2 săptămâni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Brăţara cântăreşte 18g şi monitorizează sănătatea pe durata întregii zile. HUAWEI Band 6 nu este doar prima brăţară inteligentă Huawei care suportă monitorizare SpO2 pe tot parcursul zilei, ci oferă utilizatorilor şi o gamă completă de funcţii de monitorizare a sănătăţii, cum ar fi ritmul cardiac, somnul, stresul şi urmărirea ciclului menstrual. Pentru monitorizarea fitness-ului, HUAWEI Band 6 include 96 de moduri de antrenament pentru monitorizare ştiinţifică şi analiză profesională a datelor.

HUAWEI Band 6 vine cu un ecran AMOLED FullView de 1,47 inci, cu rezoluţie 194*368 şi 282 PPI. Ecranul este cu 148% mai mare faţă de modelul anterior, în timp ce raportul ecran-corp de 64% s-a îmbunătăţit. 

HUAWEI Band 6 este disponibilă în variantele de culoare Graphite Black, Amber Sunrise, şi Sakura Pink. Brăţara e fabricată din polimer întărit cu fibră de sticlă şi cureaua din silicon.

Brăţara HUAWEI Band 6 permite monitorizarea continuă a ritmului cardiac şi a somnului şi dispune de o autonomie a bateriei de 14 zile. HUAWEI Band 6 suportă încărcarea rapidă printr-un încărcător magnetic. O încărcare de cinci minute poate avea ca rezultat două zile de utilizare obişnuită. 

Cu ajutorul modulelor hardware optimizate bazate pe Huawei TruSeen 4.0 şi noului algoritm inteligent de economisire a energiei, HUAWEI Band 6 dispune acum de monitorizare SpO pe tot parcursul zilei. Brăţara monitorizează sănătatea utilizatorilor şi generează o alarmă atunci când nivelul de oxigen din sânge este scăzut, pentru ca aceştia să ia măsuri rapide şi să îşi gestioneze proactiv sănătatea. HUAWEI Band 6 oferă monitorizare precisă în timp real şi pentru ritmul cardiac, somn, stres şi ciclul menstrual; în plus, va alerta utilizatorul dacă ritmul cardiac în repaus este prea mare sau prea scăzut.

Funcţiile de fitness ale brăţării HUAWEI Band 6; cele 11 moduri de antrenament profesionale, cum ar fi alergarea în interior şi în aer liber, ciclismul şi săritul cu coarda, şi cele 85 de moduri personalizate, cum ar fi fitness-ul, jocurile cu mingea şi dansurile, oferă o monitorizare a antrenamentului cu sferă largă de acoperire. HUAWEI Band 6 adoptă algoritmul de exerciţii profesionale HUAWEI TruSport dezvoltat pentru a analiza în capacitatea de exerciţii fizice a utilizatorilor pe baza parametrilor multidimensionali, cum ar fi datele privind variabilitatea ritmului cardiac şi datele despre exerciţii, oferindu-le evaluări ştiinţifice şi sugestii cu privire la capacităţile lor de exerciţiu.

Brăţara HUAWEI Band 6 este disponibilă în reţelele retail la preţul recomandat de 299,99 lei, iar cu ocazia lansării, se găseşte pe www.huaweistore.ro la preţul promoţional de 249 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările