Disperarea unei femei. Şi-a înfipt un cuţit în stomac ca să scape de bătăile soţului

0
0
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

O vasluiancă a ajuns la spital după ce s-a înjunghiat singură cu un cuţit în burtă. Le-a spus medicilor că nu mai suportă să trăiască alături de soţul ei pentru că o bate, aşa că a decis să se sinucidă.

O femeie în vârstă de 42 de ani, din satul vasluian Pribeşti, a ajuns în stare gravă la spital după ce a încercat să se sinucidă. Victima a decis să îşi pună capăt zilelor în urma bătăilor repetate pe care le primea de la soţul său.

La spital, femeia le-a spus medicilor că a încercat să îşi ia viaţa din cauză că nu mai suportă să trăiască alături de bărbat. Tot ea susţine că îi este frică să depună plângere împotriva agresorului deoarece acesta a amenintat-o cu moartea.

„Poliţia municipiului Vaslui a fost sesizată de către un bărbat in vârstă de 42 de ani, din localitatea Pribeşti, cu privire la faptul că soţia sa s-a tăiat cu un obiect tăietor ascuţit. Din primele verificări, poliţiştii au constatat că, pe fondul unor discuţii în contradictoriu cu soţul său, femeia în vârstă de 42 de ani, din localitatea Pribeşti, comuna Codăeşti, s-a tăiat în zona stomacului cu un cuţit”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Vaslui în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă. Femeia ar mai fi avut tentative de suicid şi în trecut tot din cauza certurilor cu soţul.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Comuna din Vaslui unde preotul şi sătenii se roagă să vină ploaia. „Poate ne aude Dumnezeu şi pe noi“

„Curba morţii” din Bacău, sfinţită de un preot. „Să fie izbăviţi de accidente şi de moarte năpraznică” VIDEO

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite