Mesajul sfâşietor al şefului Poliţiei Bacău după ce fiica sa a dispărut de acasă: „Iubirea mea, te rog din inima mea bolnavă, dă-mi un semn!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Ţuluc şi tatăl ei, Adrian Ţuluc FOTO IPJ Bacău
Ana Maria Ţuluc şi tatăl ei, Adrian Ţuluc FOTO IPJ Bacău

Anunţul privind dispariţia fetei de 15 ani a fost făcut de reprezentanţii IPJ Bacău. Tatăl fetei, care este şeful Poliţiei din municipiul Bacău, a făcut un apel disperat către fiica lui să îi dea un semn de viaţă. După aproape două zile de căutări, poliţiştii au identificat-o pe adolescentă în gara din Suceava.

Dispariţia unei adolescente din Bacău i-a pus pe jar pe poliţiştii din localitate, care au declanşat căutările pe 10 aprilie. 

Poliţiştii au fost sesizaţi luni, 11 aprilie, cu privire la dispariţia unei fete, Ana Maria Tuluc, de 15 ani, din municipiul Bacău, judeţul Bacău. Pe 10 aprilie, tânăra a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Semnalmente: Înălţime 1,69 metri, greutate 58 de kilograme, ochi căprui, ten deschis, păr şaten.

Îmbrăcăminte: Geacă cu glugă, de culoare neagră, pantaloni negri, bocanci negri cu catarame, iar pe cap purta o căciulă de culoare neagră.

”Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliţia municipiului Bacău, tel. 0234.202056, dispeceratul IPJ Bacău, tel.0234202000 sau să apeleze 112”, transmiteau reprezentanţii IPJ Bacău.

Fata de 15 ani, Ana Maria Ţuluc, este fiica şefului Poliţiei municipiului Bacău, Adrian Ţuluc. Acesta a făcut un apel emoţionant către fiica lui pentru a se întoarce acasă.

„Iubirea mea, te rog din inima mea bolnavă, dă-mi un semn! Ştii bine că viaţa mea ţine de un fir de păr! Te aşteaptă şi mami şi buni şi bunu şi Andrei. Căţeii Rocky şi Biju nu au mai mâncat de când ai plecat iar motanul nu s-a mai întors. Nu-ţi înţeleg <<indiciile>>… te rog dă-mi un semn!” a transmis Adrian Ţuluc, scrie bacau.net.

Identificată la Suceava

Marţi, 12 aprilie, poliţiştii au identificat-o pe adolescentă în gara din Suceava şi au adus-o acasă.

”O minoră de 15 ani, din Bacău care a plecat de acasă la dată de 10 aprilie, a fost găsită de poliţişti. La dată de 12 aprilie, în jurul orei 00.10, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie Transporturi Feroviare Suceava au depistat-o pe minoră în gara din localitate. În perioada plecării de la domiciliu, minora nu a fost victima vreunei infracţiuni. Cea în cauză a fost condusă la sediul Poliţiei şi, ulterior, încredinţată familiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Bacău.

Şeful Poliţiei din Bacău a ţinut să le mulţumească colegilor săi poliţişti şi oamenilor de bine care l-au ajutat să îşi găsească fiica.

”Aş vrea să mulţumesc bunului Dumnezeu, acum în Postul Pătimirii pentru pronia desăvârşită faţă de familia mea. Aş dori să multumesc şefilor mei, colegilor mei, partenerilor instituţionali implicaţi în activitatea de căutare a fetiţei mele si miilor de prieteni, cunoscuţi sau oameni de bună credintă care au înălţat o rugăciune, un gând smerit sau au oferit o informaţie preţioasă. 

Nu în ultimul rând aş dori să multumesc şi presei care cu obiectivitate si bună credintă a prezentat situaţia si fiecare dintre noi a perceput-o prin ochii unui actual sau viitor părinte, cuprins de tumultul vieţii cotidiene sau consecintele unei îndelungi cariere, cunoscute fiind încercările si provocările cu care se confruntă copiii din generaţia actuală”, a scris Adrian Ţuluc pe pagina personală de Facebook.

O altă adolescentă a dispărut

De amintit este că zilele trecute poliţiştii băcăuani au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unei alte fete, în vârstă de 14 ani, Coşa Burcă Alexandra Adelina, din comuna Gioseni, judeţul Bacău.

FOTO IPJ Bacău

adolescenta disparuta Bacau FOTO IPJ Bacau

Pe 8 aprilie, tânăra a plecat voluntar de la adresa de domiciliu şi nu a revenit până în prezent.

Semnalmente

Înălţime 1,61 metri, greutate 53 de kilograme, ochi căprui, ten deschis, păr şaten, lung.

Îmbrăcăminte

Hanorac albastru închis, pantaloni negri, adidaşi negru cu alb şi avea asupra sa un rucsac.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Un bărbat care a dispărut în urmă cu 10 ani a fost găsit într-un congelator dintr-un bar londonez

Bărbat dat dispărut de familie, căutat inclusiv în canalele de irigaţii VIDEO

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite