O femeie a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul al patrulea al unui bloc din Bârlad. Nu știe ce s-a întâmplat

0
Publicat:

O femeie a căzut, sâmbătă, 13 aprilie, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui. Victima a fost găsită de echipajul medical cu multiple leziuni, însă conştientă. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a întâmplat.

Femeia a supraviețuit căderii de la etajul al patrulea FOTO arhivă Adevărul
Femeia a supraviețuit căderii de la etajul al patrulea FOTO arhivă Adevărul

Incidentul a avut loc sâmbătă, 13 aprilie, în municipiul Bârlad. O femeie de 40 de ani a căzut de la etajul al patrulea al unui bloc. La fața locului a fost trimis un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui. 

Femeia a fost găsită conştientă, dar nu a putut preciza exact cum s-a produs căderea, potrivit reprezentanţilor Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

În urma impactului cu solul, victima a suferit mai multe leziuni. După prima evaluare, ea are un traumatism cranio-facial, un traumatism toracic şi o fractură deschisă la braţul stâng.

Poliţia urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul.

O fetiță a scăpat miraculos cu viață după ce a căzut de la etajul patru

Un incident asemănător a avut în 19.08.2023 pe strada Crizantemelor din Constanța. O fetiță de 2 ani a căzut de la etajul al patrulea al blocului unde locuia.

Din fericire, căderea i-a fost atenuată de niște sârme, iar acest lucru i-a salvat practic viața. Copilul era conștient și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz.

Copil de trei ani, căzut de la etajul al treilea al unui bloc

Un alt copil, în vârstă de trei ani, a căzut de la etajul al treilea al unui bloc din Galați pe 16 iulie 2023. Balconul construit la parterul imobilului i-a atenuat căderea și astfel copilul a supraviețuit.

Incidentul s-a petrecut în cartierul Țiglina 3, din municipiul Galați.

„Copilul de trei ani a căzut pe o copertină metalică de la parter. Are fractură închisă de femur, un hematom și multiple leziuni”, a declarat medicul Mihai Polinschi, de la Serviciul Județean de Ambulanță Galați.

Micuțul nu era singur acasă. Mama lui se afla într-o cameră alăturată în momentul în care a fost alertată de zgomotul produs de cădere și de țipetele copilului.

Băiețelul căzut de la etaj a fost transportat la Spitalul de Copii din Galați pentru investigații clinice și îngrijiri medicale.

Și în acest caz polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite