Sorin Grindeanu, pe şantierul centurii Timişoara-Sud: „În două săptămâni s-au montat doar 22 de grinzi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grindeanu s-a întâlnit pe şantier cu constructorul centurii
Grindeanu s-a întâlnit pe şantier cu constructorul centurii

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, a vizitat, sâmbătă, 5 februarie, şantierul centurii de ocolire Timişoara-Sud.

O nouă verificare a lucrărilor pe şantierul centurii de ocolitoare Timişoara Sud a scos la iveală ritmul foarte scăzut al lucrărilor. Ministrul Sorin Grindeanu a aflat la faţa locului că în două săptămâni s-au montat doar 22 de grinzi, cerând în continuare ca DRDP Timişoara să monitorizeze proiectul. 

„Am o imagine asupra a ceea ce se întâmplă acolo, pentru că cei de la Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara au monitorizat un pic şantierul. Nu îmi place. S-au montat doar 22 de grinzi în aceste două săptămâni. Discuţii vor avea pe teren, cu constructorul. Mai atenţionez o dată, să-şi schimbe ritmul de lucru, astfel încât acest proiect să fie finalizat cel puţin până la finalul anului. Dacă îşi păstrează acest ritm de lucru nu se va finaliza”, a spus Grindeanu. 

Grindeanu a promis că peste două săptămâni va reveni să verifice şantierul, în alt punct - Freidorf-Utvin. 

Centura Timişoara-Sud ar trebui să fie predată până la sfârşitul acestui an, însă stadiul lucrărilor este sub 50 la sută. 

Şantier centura Timişoara-Sud
Şantier centura Timişoara-Sud



Vă mai recomandăm să citiţi:

Şantier centura Timişoara-Sud

Întâlnire româno-sârbă la Moraviţa, pentru Autostrada Timişoara-Belgrad. Grindeanu: S-au depăşit majoritatea punctelor care erau cu semnul întrebării

Ministrul Grindeanu solicită o întâlnire cu omologul sârb pentru autostrada care leagă Timişoara de Serbia

A fost ales traseul final pentru autostrada A9 Timişoara-Moraviţa. Pe unde va trece drumul rapid care leagă Banatul românesc de Belgrad

Ministrul Transporturilor, enervat de promisiunile neonorate ale constructorilor: „Există un soi de şantaj”

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite