Detalii cutremurătoare în cazul studentei ucise la Timișoara: omorâtă cu mai multe lovituri de cuțit. Motivul crimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul cazul tinerei de 21 de ani ucise într-un apartament din Timisoara. Polițiștii au stabilit că studenta de la Medicină găsită moartă a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit. Principalul suspect este iubitul fetei. 

Studentă la Medicină, ucisă FOTO: Arhivă, Adevărul
Studentă la Medicină, ucisă FOTO: Arhivă, Adevărul

Tânăra de 21 de ani este din Baia de Arama, județul Mehedinti, și era studentă la Facultatea de Medicină din Timișoara. Ea fost găsită decedată vineri, 22 martie 2024 , într-un apartament închiriat, pe care îl împărțea cu alte două colege în zona Gării de Nord, pe bulevardul Dragalina. A fost găsită chiar de către colegele ei, care au alertat poliția.

Până la această dată, ancheta criminaliștilor a scos la iveală că studenta de 21 de ani de la Medicină a fost omorâtă cu mai multe lovituri de cuțit.

Principalul suspect este iubitul tinerei, fiul proprietarei apartamentului.

Presa locală susține că cei doi, care erau împreună de anul trecut, s-au certat crunt din cauza geloziei, conflictul a degenerat și într-un final a ucis-o. Tânărul suspect este și el student la Medicină.

Tânără însărcinată, omorâtă de patron 

O crimă oribilă a avut loc în Capitală. Un bărbat de 72 de ani s-a prezentat în decembrie 2023, la Secția 12 Poliție din Capitală și a mărturisit că a ucis o tânără.

Ulterior, autopsia fetei arată că a fost vorba de o crimă feroce. Victima, Ioana Beatrice, era însărcinată în patru luni.

„Raport final de autopsie în cazul fetei însărcinate, ucise de patronul de magazin. <<Multiple plăgi[…] ce s-au putut produce prin lovire cu drujba>>. Cauza principală a decesului a fost hemoragia internă și externă. În paralel a sosit și raportul ADN, care a clarificat și exclus ca posibil tată al copilului chiar pe cel acuzat de crimă”, a precizat avocatul Adrian Cuculis, potrivit Stirileprotv.ro

Agresorul, Paul Bușe, patronul firmei la care lucra fata, are 72 de ani, și a recunoscut că i-a luat viața angajatei sale. Acuzatul ar fi spus că nu regretă nimic și că doar el și tânăra vor ști cu adevărat motivul crimei.

Apropiații spun că tânăra împrumutase 15.000 de lei de la patronul ei, în primăvara anului trecut.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite