UPDATE Evadare în Timiş. Tânăr de 16 ani, dispărut din Centrul de Reeducare de la Buziaş. A sărit gardul şi dus a fost

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centru de Reeducare Buzias
Centru de Reeducare Buzias

Un tânăr de 16 ani a dispărut, luni dimineaţa, din centrul de Reeducare de la Buziaş (judeţul Timiş). Autorităţile sunt în alertă pentru prinderea fugarului.

UPDATE Adolescentul a fost prins luni seara, în jurul orei 20.30. Poliţiştii şi echipele de la Centrul Educativ Buziaş, împreună cu angajaţii Penitenciarului Timişoara l-au identificat şi apoi l-au reţinut pe băiat în apropierea localităţii Silagiu, la cinci kilometri de Buziaş, locul de unde a fugit.

Împotriva minorului a fost declanşată procedura disciplinară şi este cercetate penal pentru evadare.

UPDATE “În jurul orei 10.00, am constat că o persoană internată, în vârstă de 16 ani, care executa măsura educativă privativă de libertate la noi, s-a sustras de executarea măsurii educative prin părăsirea fără drept a centrului educativ escaladând gardul împrejmuitor. Am dispus măsuri specifice, respectiv am blocat căile de acces spre posibile direcţii, am alarmat personalul şi au fost trimise echipe de căutare. Momentan se efectuează căutări”, a declarat Simona Boţilă, purtătorul de cuvânt al Centrului de Reeducare de la Buziaş. 

Cei care pot oferi informaţii cu privire la locaţia în care s-ar afla tânărul sunt rugaţi să sune la 112 sau la Centrul Educativ Buziaş, la numerele: 0256.321.123, 0740.114. 217.

Tânărul are înălţimea de 1,68, ochi căprui, păr negru.

Poză evadat

Tânărul căutat de poliţişti Foto Centrul de Reeducare Buziaş
 

Ştirea iniţială


Minorul a fost introdus în Centrul de Reabilitare de la Buziaş, unitate care nu aparţine Penitenciarului Timişoara, avea de ispăşit doi ani de închisoare pentru tâlhărie calificată. 

A fost introdus în centru în 29 aprilie şi se afla în perioada de carantină.  

Luni dimineaţa, tânărul de 16 ani a sărit gardul de la unitatea şi s-a făcut nevăzut.   

Angajaţii centrului, ai Penitenciarului Timişoara, poliţiştii şi jandarmii au plecat în căutarea fugarului.  

Săptămâna trecută, un alt deţinut a fugit tot de la Buziaş, unde era dus pentru muncă, dar a fost prins în aproximativ 24 de oră, în apropierea Lugojului. 

Vom reveni cu amănunte. 


Vă mai recomandăm să citiţi:

A fost capturat deţinutul care a fugit de la un punct de lucru din Timiş. Un şofer care l-a luat la ocazie a sunat la 112

Un deţinut de la Penitenciarul Timişoara a evadat de la un punct de lucru din Timiş. Poliţia este în alertă

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite