Pacienta infectată cu SARS-CoV-2 care era transportată cu ambulanţa care a căzut de pe pod a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa a căzut de pe un pod de la o înălţime de câţiva metri
Ambulanţa a căzut de pe un pod de la o înălţime de câţiva metri

Pacienta care se afla în ambulanţa implicată, ieri seară, într-un accident rutier a murit. Femeia avea COVID-19 şi era transportată cu ambulanţa de la Orşova la Târgu Jiu.

Potrivit unor surse medicale, pacienta a suferit un traumatism toracic, iar decesul a fost produs de un stop cardio respirator. 

De asemenea, ambulanţierul prezenta o traumă toracică şi de bazin şi a fost transferat la Craiova. Asistentul medical avea o fractură deschisă la picior, iar medicul avea fracturat un antebraţ. 

Ambulanţa a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe un pod. Conform poliţiştilor, un tânăr, de 25 de ani, din comuna Bala, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Corneşti, a efectuat manevra de viraj la stânga chiar în moment în care maşina era depăşită de o ambulanţă condusă de un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, care a intrat în coliziune cu autoturismul. Autospeciala a fost proiectată în afara părţii carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 62 de ani, a unui bărbat, de 51 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin şi a două femei, de 52 şi 67 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin şi comuna Corcova, judeţul Mehedinţi, care se aflau în autospecială.

Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Vă mai recomandăm să citiţi

Ambulanţă care transporta un pacient cu COVID-19, implicată într-un accident. A căzut de pe un pod

Anchetă internă la spital, după ce fiica unui pacient decedat de COVID-19 a sesizat că nu a mai putut recupera bunurile tatălui

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite