Ambulanţă care transporta un pacient cu COVID-19, implicată într-un accident. A căzut de pe un pod

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa a căzut de la o înălţime de câţiva metri
Ambulanţa a căzut de la o înălţime de câţiva metri

O ambulanţă care transporta un pacient cu COVID-19 de la Orşova la Târgu Jiu a fost implicată într-un grav accident rutier pe raza judeţului Gorj.

Ambulanţa a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe un pod. Şoferul ambulanţei a fost rănit, dar şi pacientul care era transportat la spital. 

Poliţiştii se află la faţa locului şi efectuează cercetări. „Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier produs pe raza comunei Băleşti, satul Corneşti, în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism şi o ambulanţă, ce aparţine SAJ Mehedinţi, care transporta un pacient confirmat pozitiv cu virusul COVID 19. Ambulanţa a părăsit partea carosabilă şi a căzut de pe un pod. 

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum şi patru ambulanţe SAJ. 

În urma impactului au rezultat patru victime, conştiente şi neîncarcerate, fiind vorba despre trei membri ai echipajului ce încadrau ambulanţa şi pacientul. Toate cele 4 victime prezintă leziuni. 

Echipajele de intervenţie sosite la faţa locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor, ulterior acestea fiind transportate la UPU  Târgu Jiu“, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

ambulanta

Conform poliţiştilor, un tânăr, de 25 de ani, din comuna Bala, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Corneşti, a efectuat manevra de viraj la stânga chiar în moment în care maşina era depăşită de o ambulanţă condusă de un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, care a intrat în coliziune cu autoturismul. Autospeciala a fost proiectată în afara părţii carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 62 de ani, a unui bărbat, de 51 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin şi a două femei, de 52 şi 67 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin şi comuna Corcova, judeţul Mehedinţi, care se aflau în autospecială.

Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite