Impact fatal între un autoturism și o autoutilitară. Șoferul a murit pe loc VIDEO

0
Publicat:

Un accident mortal de circulație a avut loc joi dimineață, pe Drumul Național 67, în zona localității Câmpu Mare, din județul Gorj.

Șoferul unui autoturism a efectuat o depășire, însă nu s-a asigurat suficient, iar mașina s-a lovit frontal de o autoutilitară care circula din sens opus.

În urma impactului, șoferul autoturismului, în vârstă de 30 de ani, a murit pe loc. Salvatorii ajunși la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața tânărului aflat la volanul mașinii. 

Autoturismul a fost avariat aproape în totalitate în urma impactului Foto: DRDP Craiova
Autoturismul a fost avariat aproape în totalitate în urma impactului Foto: DRDP Craiova

Circulația pe Drumul Național 67 a fost blocată timp de câteva ore.

„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112, de un participant la trafic, cu privire la faptul că pe raza localității Câmpu Mare, a avut loc un eveniment rutier cu o victimă. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Târgu Cărbuneşti, Serviciului Rutier Gorj și Serviciul Criminalistic Gorj, ocazie cu care au stabilit faptul că un bărbat de 30 de ani, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism din direcția Târgu Jiu, spre Râmnicu Vâlcea, pe DN 67 B Câmpu Mare, comuna Scoarța, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară ce tracta o semiremorcă care circula din sens opus, condusă de un alt bărbat de 56 de ani, din comuna Stoenești, județul Vâlcea. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului, în vârstă de 30 de ani“, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

Circulația a fost blocată în urma accidentului Foto: DRDP Craiova
Circulația a fost blocată în urma accidentului Foto: DRDP Craiova

S-a întocmit dosar penal

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Autoturismul a intrat în plin în autoutilitară Foto: ISU Gorj
Autoturismul a intrat în plin în autoutilitară Foto: ISU Gorj
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite