Condescu şi Temelescu au fost trimişi în judecată. Procurorul cere arestarea preventivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii va fi judecată de Tribunalul Gorj
Pandurii va fi judecată de Tribunalul Gorj

Liderul de sindicat Marin Condescu, preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energia (FNME) şi fost preşedinte al clubului Pandurii, şi Viorel Temelescu, fost vicepreşedinte al echipei de fotbal, au fost trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Procurorul de caz, Gheorghe Emil Moţa, cere arestarea preventivă a celor doi. Dosarul va judecat la Tribunalul Olt, după ce Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a solicitat strămutarea pe motiv că fiica lui Marin Condescu este angajată în cadrul Tribunalului Gorj.

Condescu a fost trimis în judecată pentru înşelăciune, delapidare, spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals. Procurorii au stabilit că fostul preşedinte al echipei Pandurii a acordat, în nume personal, împrumuturi bancare şi şi-ar fi însuşit în interes personal anumite sume de bani. În acest fel, Condescu ar fi prejudiciat în acest mod interesele patrimoniale ale Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, pe care îl administra. „Relaţia noastră cu Edenred, de când se numea Acor, a fost una normală şi nu este nimic ilegal în toate aceste contracte de cesiune. Împrumuturile s-au făcut prin bancă. Am făcut împrumuturi pentru Pandurii din anul 2009. Cel mai mare a fost de 500.000 de euro, iar ultimul a avut o valoare de 50.000 de euro, săptămâna trecută. Din punctul meu de vedere nu există nicio infracţiune“, a spus Condescu despre acuzaţiile care i se aduc.
Viorel Temelescu, fostului vicepreşedinte al clubului Pandurii Târgu-Jiu, este acuzat de complicitate la înşelăciune şi uz de fals.

Citeşte şi

Întâlnire de taină între inculpatul Condescu şi judecătorul CCR Toni Mihai Greblă la un hotel de la lux din Bucureşti

Moţa a rămas fără dosarul Condescu

Mădălina Berbecel, partenera de afaceri a lui Condescu, urmărită penal

VIP judecat la Tribunalul Olt

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri