Accident pe centura municipiului Târgu Jiu. Doi tineri ar fi participat la curse ilegale de mașini VIDEO

0
Publicat:

Doi tineri au ajuns la spital, în noaptea de 12 spre 13 aprilie, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un parapet din beton de pe drumul de centură al municipiului Târgu Jiu, care nu a fost încă deschis circulației

Potrivit unor surse, tinerii participau la curse ilegale. Șoferul mașinii care a intrat în parapet obținuse permisul de conducere în luna februarie a acestui an. 

Primul tronson al drumului de centură al municipiului Târgu Jiu se află în faza de recepționare și nu este deschis circulației, însă mulți șoferi, în special tineri, intră cu mașinile pe acest drum.

Victimele nu au sunat la 112, fiind transportate la spital de ceilalți prieteni.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au anunțat evenimentul, conform protocolului.

Noaptea trecută, mai mulți conducători auto au intrat cu autoturismele pe un sector aflat în lucru al Variantei Ocolitoare a Municipiului Târgu Jiu. Din cauza vitezei mari de deplasare, unul dintre aceștia s-a izbit frontal de un parapete din beton, tip «New Jersey», care avea rolul de a bloca accesul pe un alt sector al șantierului. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, șoferul, care avea permis de 2 luni, cât și pasagerul au fost transportați la spital dar nu sunt răniți grav“, au transmis reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova într-o postare pe Facebook.

Parapetul din beton, aruncat peste 10 metri

Parapetul din beton a fost aruncat peste zece metri: „În urma impactului, parapetele din beton, greu de aproximativ 4To, a fost aruncat la peste 10 metri. Reamintim că accesul este interzis pe sectoarele de drum semnalizate corespunzător!“, a mai comunicat DRDP Craiova.

În această primăvară urmează să fie deschisă circulație pe primul tronson al drumului de centură al municipiului Târgu Jiu, în lungime de aproximativ cinci kilometri, care este aproape de deschidere.

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a deschis un dosar penal și efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite